Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nő miért lesz ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért lesz ilyen?

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdtem egy új munkahelyen, de mivel speciális a munkám így kb az összes közvetlen munkatársamat már ismerem más helyekről.

Szóval csináljuk ugyanazt mint eddig csak most mas helyen.

Nah és a cég többi részén rengeteg a nő és közöttük is van egy olyan nagyon szép, hogy mikor elsőre megláttam még a szám is kinyílt.

Pedig az ízlesemtől már kicsit idősebb 33 éves de így is gyönyörű szép.

De ő csak rám nézett szélesen mosolygott, majd mintha zavarba jött volna elsietett.

Én meg egyből kérdeztem a többieket hogy ki ő?

Erre mindenki elkezdett nevetni, hogy kinéztem a "dilist".

Én meg nem ertettem ezert kertem magyarázzák meg.

Először nem akarták de végül elmondták, hogy mindenki látja hogy a nő gyönyörű, de se kutyàja se macskája se palija se csaladja és mindenkire ugyanígy mosolyog...ne érezem magam kiválasztottnak ettől.

Ha pedig vki odalép hozzá ismerkedni azt keményen lekoptattja.

Én meg gondoltam hogy mi a fa sz?

Miert lehet vajon ilyen?

Erre azt mondták hogy ezért "a dilis" a beceneve az egész cégnél.

Szóval mikor senki sem látta én másnap oda mentem hozzá beszélgetni és szerintem kedves és aranyos volt nem pedig dilis.

Következő nap mikor odamentem hozzá egy cetlit nyomott a kezembe amire fel volt írva a száma.

Felhívtam 2 napig beszélgettem vele..majd megkeresett és bejelölt fészen. Kicsit fura volt hogy nincsen fent képe és volt kb 50 ismerőse..Utana messengeren beszéltünk esténként, majd elhívtam randira.

És hopp...itt volt a vége nem válaszolt többet.

2 hét múlva úgy voltam vele hogy rendben akkor elmesélem a történéseket a kollégáknak hatha adnak valami tanacsot.

De mindenki csak nevetett hogy na látod, ezért ő a dilis..

Viszont nem akarták elhinni hogy nekem megadta a feszét meg beszélt velem telón messengeren mert hogy idáig senki sem jutott vele.

Szóval az eset után 2 hetig került, majd ugyaúgy kedvesen mosolyogva köszönt mintha mi sem történt volna ami tényleg nem kicsit fura viselkedés.

Ráírtam és rákerdeztem, hogy nem erzi hogy ez az egész szitu fura és erthetetlen volt?

Erre ennyit írt hogy fura embereknek fura szokasai vannak...ő pedig egy fura ember.

Annyit írtam hogy talaló rá a fura.

Ezek után meg nem írtam neki többet.

Viszont nem tudtam meg hogy vajon miért ilyen ő?

És mivel hasonló viselkedéssel bem találkoztam ezért tippem sincs, de szerintem csak nem dilis tényleg.

Mit gondolsz te?

2022. jún. 14. 22:04
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
72%

Extrém gátlásosságra tippelek.

Akik nem akarnak rámászni (tehát mondjuk női kollégák) azokkal normális kapcsolata van, beszélgetnek meg minden?

2022. jún. 14. 22:15
 2/39 A kérdező kommentje:

Nem.

Nőkkel sem nagyon beszélget.

Talán csak 1 lánnyal neha.

De néztem az étkezőben is, egyedül eszik, egyedül jön megy cegen belül, egyedül megy haza is.

Egyszer kísertem csak el a buszmegállóba és mikor felajanlottam hogy hazaviszem kocsival elutasította.

2022. jún. 14. 22:26
 3/39 A kérdező kommentje:

Jah.

És megismerve több kolléga csajt, ők is dilisnek hívják a háta mögött.

Csak mivel jó munkaerő és kedves, ezért senki sem piszkalja egyenesben.

2022. jún. 14. 22:31
 4/39 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem...dilis.
2022. jún. 14. 22:53
 5/39 anonim ***** válasza:
83%

Én lelki gondra tippelnék.

Valami biztos kiáltotta ezt :)

2022. jún. 15. 00:25
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Igazából vannak ilyen emberek, akiknek semmi szükségük emberekre az életükben, se barátokra se állatra, nem kell elítélni mert simán így is lehet életet vezetni, attól még hogy nem ez a norma. Ha 2 napig beszélgettél vele azért megtudhattál volna róla 1-2 dolgot, vagy miről beszélgettetek az időjárásról?
2022. jún. 15. 01:18
 7/39 anonim ***** válasza:
67%

Az a dilis,aki kollegaval viszonyba kezd. Hazi nyulra nem lovunk.

A kollega nem barat. Azt rakenyszeritette a ceg. Masokkal baratkozik,veletek nem.

2022. jún. 15. 03:00
 8/39 anonim ***** válasza:
89%

1-es vagyok. Még mindig gátlásosságra, szorongásra gondolok. Erre utal az is, hogy már elsőre nagyon rádmosolyog (kényszeresen jó benyomást akar tenni, mert retteg attól, hogy rosszat gondolsz róla), aztán elszalad, mint aki zavarba jön (tényleg zavarba jön, és menekül). Az is lehet, hogy ez már szociális fóbiának nevezhető. Pont nem segít rajta, hogyha furcsán néznek rá, és dilisnek vagy furának nevezik, mert pont az ilyesmi előfordulásától fél nagyon.

Valószínűleg tényleg tetszettél neki, és nagyon őszintének tűnhetett a kedvességed, ezért volt veled nyitottabb, mint másokkal. Aztán túl közelivé vált a dolog a randira hívással, és megijedt. A többiek Akik előtted bepróbálkoztak nála és közeledtek hozzá, hiába volt addig szép és jó nekik, most kiröhögik és dilisnek nevezik a háta mögött Biztos hogy érzékeli ezt, hiába nem a szemébe csinálják. Valahogy úgy képzeld el, hogy attól fél, hogy megint elrontja, és a "kedves és komolyan érdekel" nálad is hirtelen átfordul "hö-hö, ez egy idióta"-ba. Úgy szorong ettől, mint ahogy egy gyerek szorong a csúfolástól vagy a kiközösítéstől.

Nem adnék tanácsot arra hogy hogyan szedd fel, mert ha sikerül is, lehet hogy csak kínszenvedés lenne neked a gondjaival. Viszont ha képes vagy kedvelni őt, és őszintén van kedved továbbra is beszélgetni vele, akkor tedd azt, az legalább jót tesz neki.

2022. jún. 15. 08:36
 9/39 anonim ***** válasza:
0%
#8 Ha tudod mi a szociális fóbia, akkor nem írsz ilyet. :D
2022. jún. 15. 08:48
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadom a kritikát, de ezzel nem sok információt adtál.

2022. jún. 15. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!