Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nő miért lesz ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért lesz ilyen?

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdtem egy új munkahelyen, de mivel speciális a munkám így kb az összes közvetlen munkatársamat már ismerem más helyekről.

Szóval csináljuk ugyanazt mint eddig csak most mas helyen.

Nah és a cég többi részén rengeteg a nő és közöttük is van egy olyan nagyon szép, hogy mikor elsőre megláttam még a szám is kinyílt.

Pedig az ízlesemtől már kicsit idősebb 33 éves de így is gyönyörű szép.

De ő csak rám nézett szélesen mosolygott, majd mintha zavarba jött volna elsietett.

Én meg egyből kérdeztem a többieket hogy ki ő?

Erre mindenki elkezdett nevetni, hogy kinéztem a "dilist".

Én meg nem ertettem ezert kertem magyarázzák meg.

Először nem akarták de végül elmondták, hogy mindenki látja hogy a nő gyönyörű, de se kutyàja se macskája se palija se csaladja és mindenkire ugyanígy mosolyog...ne érezem magam kiválasztottnak ettől.

Ha pedig vki odalép hozzá ismerkedni azt keményen lekoptattja.

Én meg gondoltam hogy mi a fa sz?

Miert lehet vajon ilyen?

Erre azt mondták hogy ezért "a dilis" a beceneve az egész cégnél.

Szóval mikor senki sem látta én másnap oda mentem hozzá beszélgetni és szerintem kedves és aranyos volt nem pedig dilis.

Következő nap mikor odamentem hozzá egy cetlit nyomott a kezembe amire fel volt írva a száma.

Felhívtam 2 napig beszélgettem vele..majd megkeresett és bejelölt fészen. Kicsit fura volt hogy nincsen fent képe és volt kb 50 ismerőse..Utana messengeren beszéltünk esténként, majd elhívtam randira.

És hopp...itt volt a vége nem válaszolt többet.

2 hét múlva úgy voltam vele hogy rendben akkor elmesélem a történéseket a kollégáknak hatha adnak valami tanacsot.

De mindenki csak nevetett hogy na látod, ezért ő a dilis..

Viszont nem akarták elhinni hogy nekem megadta a feszét meg beszélt velem telón messengeren mert hogy idáig senki sem jutott vele.

Szóval az eset után 2 hetig került, majd ugyaúgy kedvesen mosolyogva köszönt mintha mi sem történt volna ami tényleg nem kicsit fura viselkedés.

Ráírtam és rákerdeztem, hogy nem erzi hogy ez az egész szitu fura és erthetetlen volt?

Erre ennyit írt hogy fura embereknek fura szokasai vannak...ő pedig egy fura ember.

Annyit írtam hogy talaló rá a fura.

Ezek után meg nem írtam neki többet.

Viszont nem tudtam meg hogy vajon miért ilyen ő?

És mivel hasonló viselkedéssel bem találkoztam ezért tippem sincs, de szerintem csak nem dilis tényleg.

Mit gondolsz te?

2022. jún. 14. 22:04
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

A történtek azóta.

Elment szabira 2 hétre, nulla messenger, nem írtam neki.

viszont én tettem fel kèpeket feszre és most már nem összbe lajkolta hanem külön mindet.

És akkor ma befordultam 1 folyosón a melóhelyen, pont jött szembe senki más rajtunk kívül.

Erre úgy meglepedődött mikor befordultam, hogy elejtette a táskáját amit fogott.

Segítettem felvenni majd megkérdeztem, hogy mi újsag van e kedve inni 1 kv t.

Nem volt neki....

Én meg ha már így leálltunk beszélgetni közelebb hajoltam és mondtam neki-eddig fel sem tűnt hogy kék a szemed-aztán egyszerűen megcsókoltam.

Viszonozta.

Aztán amikor elkeztem átölelni...akkor mosolyogva eltolt magától és elment.

Kicsinál bakker....

2022. júl. 8. 20:04
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
de cukiii wow
2022. júl. 8. 20:08
 33/39 A kérdező kommentje:

Oké hogy szerinted ez cuki, de nekem ez inkább stressz.

Mert nem tudom hogy mi van.

De vasarnap van a szülimapja...

Fel fogom köszönteni stb

De ha akkor sem hajlandó talizni velem, miközben tudom hogy egyedül lesz, akk feladom.

2022. júl. 8. 20:25
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

😂

Ez tényleg cuki!

Szerintem olyan rövidzárlatot kapott az agya, hogy most a szar is beléfagyott. Már bocs... Attól tartok, várhatod, hogy randit kezdeményezzen.

Azért te sem vagy az egyértelműség csúcsa, mikor 2 hétig nem írsz rá, aztán lesmárolod a folyosón. 🙂 Egy ilyen után és sem tudnám, hová legyek, vagy mi a franc van. 😀 Most így kívülállóként értelek, de ha én lennék az alany, azt hinném hogy szórakozol, és azon röhögsz, hogy bármennyi "nemkeresés" után simán ledöntesz a lábamról, és örülsz magadnak, hogy mekkora Casanova vagy.

Persze nem vagyok ott, nem tudom, valójában "milyenek a rezgések" köztetek, lehet hogy tévedek.

Viszont szerintem legyél mostmár inkább szavakkal egyértelmű. "Figyelj, odavagyok érted, biztos észrevetted. Úgy látom lenne esélyem nálad, de mindig kihátrálsz, és ez megőrjít, úgyhogy mostmár légyszíves legyél hajlandó munkán kívül is találkozni velem és beszélgetni, hogy ne legyek így megzavarodva. Elmegyünk a *mittudoménhová*, oké? Melyik nap jó, szerda vagy péntek?"

2022. júl. 9. 08:21
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg miért nem akar találkozni veled munkán kívül? Mit gondol rólad... stb
2022. júl. 10. 20:49
 36/39 anonim ***** válasza:
Na, hogy ment a vasárnap? Azóta is ágyban vagytok, azért nem frissíted nekünk a sztorit? ;) :)
2022. júl. 11. 22:23
 37/39 A kérdező kommentje:

A vasárnap nem jött össze, mert a baratnőivel ünnepelt.

Aztán a héten leírtam neki azt amit a 34es válaszoló írt-ezúton is köszönöm 😉-

És belement a randiba.

Tegnap elmentünk kajálni, utána felültünk a deákon az óriáskerékre ahol csókolóztunk.

Aztán elvittem még a kedvenc fagyizómba...utána feljöttünk hozzám és felfaltam azt a gyönyörű testét.

Utána este még tesztelt szerintem, hogy ő most hazamegy, de mondtam neki hogy sehova sem mész az enyém vagy.

Most is itt van velem ❤

2022. júl. 17. 11:56
 38/39 anonim ***** válasza:

Úúúristeeen! 😄

1,8,10,34,36. válaszoló vagyok! 😁

És neeeem, ééén köszönöm! Öröm volt figyelemmel kísérni ezt a sztorit, örülök hogy megosztottad, és még jobban annak, hogy "győzelemmel" zárult. 😊 Izgalmas volt.

A legjobbakat kívánom, remélem megnyílik a lány, szépen összecsiszolódtok majd, és egy szuper, boldog kapcsolattá teljesedik a románc. Sok boldogságot! Pacsi! 😀

2022. júl. 17. 17:25
 39/39 A kérdező kommentje:

Köszi csajszi! 👍

Én nem szoktam linkre ígérgetni, de részben neked köszönhetően ez a dolog összejött.

A szerelem...egy igazi aki érzelmileg is tényleg megérint... pedig nagyon ritka dolog.

Szóval jövök neked 1el.

Nem ismerlek téged, te sem engem.

De ha segítség kell 1x írj itt és én ott leszek.

2022. júl. 17. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!