Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem átlagos férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem átlagos férfiak találnak meg, akikkel családot lehet alapítani ?

Figyelt kérdés
Átlagos nőnek tartom magam. Nem vagyok bomba csaj. Jó, az igaz, hogy 27 évesnek néznek, pedig 39 vagyok. De mindig ezek a 10/10 szépfiúk találnak meg, akikről tudom, hogy velük semmire sem mennék. Miért???? Most is leszólított egy pasi a parkban, de tényleg egy ilyen 20/20. Baromi jóképű, okos stb stb. És azt mondta, hogy ne legyél kishitű. Neked is lehet szerencséd, hogy egy baromi jó pasival lehetsz mindenhogy... Hát mondom, ilyen nincs. Önértékelési zavarom van? Én nem tudom, de ilyen faszikat én nem tudok hűséges férjnek elképzelni

2022. jún. 13. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Kamu.
2022. jún. 14. 00:30
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
39 évesen mit akarsz családot alapítani? Ahhoz 25-30 éves nő kell. Talán előbb kellett volna gondolkodni.
2022. jún. 14. 06:11
 13/17 anonim ***** válasza:

"Neked is lehet szerencséd, hogy egy baromi jó pasival lehetsz mindenhogy..."

Azonnal elküldtem volna a pcsába. Kinek képzeli ez magát csak azért mert jó külsőt örökölt, amiért lfszt nem kellett tennie?

2022. jún. 14. 08:53
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Egyrészt önértékelési gond. Másrészt rohadt előítéletes vagy, kizárólag külső alapján. Ezen elgondolkodnék kicsit... mert valami nagyon nem klappol.
2022. jún. 14. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

Ha valaki jól néz ki, miért ne lehetne hűséges?

Az én exem sem volt egy matyóhímzés, amit többet is megjegyeztek, de én ennek ellenére szerettem, és nem is mások véleménye miatt hagytam ott. Tény, hogy hűséges volt, de tervezni ugyanúgy nem lehetett vele, valamint ha véletlenül egyszer nem akartam szexelni, akkor ordibált, csapkodott. Kihívtam sétálni, nagyon jó idő volt, jólesett kimozdulni, de sokszor végighisztizte, hogy miért nem nálunk vagyunk és szexelünk, és hogy ezzel én csak barátnak tekintem őt. (???) Az egyik ilyennél úgy rám tört a sírógörcs, hogy nem is értem, miért nem szakítottam vele helyben.

Szóval nem biztos, hogy a kevésbé előnyös külsejű, "szende" fiúcska otthon is szende...

2022. jún. 14. 09:54
 16/17 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, te pasi vagy, aki még ronda is tetejébe, és nem kell a kutyának sem.
2022. jún. 14. 12:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Senki nem állította, hogyha valaki ronda, akkor automatikusan ideális partner.
2022. jún. 14. 20:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!