Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezik fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik fiú-lány között barátság? Mert barátként tekintünk egymásra, mégis oda adja a pulcsiját, csokit vesz csak úgy, illetve észrevettem,hogy olyan lépéseket tesz, amik nem baráti. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 19:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak te látod bele, hogy többet akar, hisz bele akarod látni, mert tetszik neked. Valójában ha már annyira nagyon jóban vagytok, akkor több olyan dolog is belefér, amit egy laikus joggal vélne közeledésnek (illetve aki többet akar) venni.

Ismerem az érzést, ha tetszik valaki egy ilyen kapcsolatban, akkor időről-időre próbálod értelmezni a "jelzéseket". Ha bejönnél neki, nem mondta volna, hogy barátként néz rád.

Lány vagy fiú vagy?

2022. jún. 11. 20:31
 12/19 A kérdező kommentje:

Lány vagyok:)

Mindig a kedvemben jár,mindent megoszt velem, legféltetebb titkait is,ajándékot vesz nekem csak úgy, pulcsiját oda adja stb.

Nincsen neki lány barátja,hiszen mondta.

Találkoztunk már és akkor mondta,hogy érezte köztünk a kémiát, de jelenleg nem akar kapcsolatot, azonban mégis úgy kezel engem,mintha a barátnője lennék és ezt többen mondják

2022. jún. 11. 20:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Te akarsz a barátnője lenni?
2022. jún. 11. 20:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok kell e a "leírás alapján tipikus jófiu"
2022. jún. 11. 21:01
 15/19 A kérdező kommentje:
13-as: nyilvan ha ugy alakul,akkor nem ellenzem:)
2022. jún. 11. 21:11
 16/19 anonim ***** válasza:

xD Ugye érted hogy ő milyen kapcsolatot akar tőled? :D

Azok a nem baráti dolgok is gondolom érintések, mi? :D

2022. jún. 11. 21:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Akkor alakítsd úgy!

Viselkedj úgy, ahogy ő, közeledj felé.

Nem a szavaknak van jelentősége, mondani bármit lehet.

Az számít inkább amit tesz.

2022. jún. 11. 21:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én lányként is odaadom a fázósabb barátnőimnek a kabátot, meg viszek nekik csokit, kávét, teát, ebben nincs fura.

Te nyilván többet akarsz, ezt kellett volna leírnod az elején. Hogy mondjuk azt, hogy beléd van zúgva.

2022. jún. 11. 21:40
 19/19 October15 ***** válasza:
100%

16.: Jó azért ez nem feltétlenül igaz. :D Ha csak össze akarna járni némi szexre akkor nem feccölné az idejét azzal, hogy a saját érzéseiről fecsegjen, ha minden áron egy bizalmi kapcsolatból akarná kihozni a szexet akkor evidensebb, hogy a lány bízzon meg benne -> a kérdező titkaira / érézseire menne, nem pedig a sajátjaira.

Kérdező: Oké így yep nyilván érdekled. Ezt most dekódolhatod úgy hogy:

A): Nem akar kapcsolatot, de amúgy érdekled, vonzónak talál úgyhogy addig is picit intimebbre veszi mint amúgy venné egy baráttal aztán majd lesz valami.

B): Veheted úgy is hogy talonban tart.

[A különbség igazából az attitűdben van. Az előbbi esetében ez egy átgondolatlan reflexsszerű dolog semmi rosszándék nincs benne, utóbbi feltételezi hogy tisztában van azzal hogy mit csinál és nagyjából ennyire érdekli is az hogy ez rád milyen kihatással van.]

2022. jún. 12. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!