Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Több mint barátság, de kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint barátság, de kevés egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel 2 hónapja csetelünk minden egyes nap. Személyesen ismertem meg egy munka során. Most találkoztunk másodszor. Őszintén, a mostani személyes találkozón rájöttem, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. A tali végefelé megfogta a kezem, simogatta stb, és az nagyooon jó volt, egymáshoz bujtunk, nagyon jó érzés volt. Viszont mikor beszélt, kb idegesített a stílusa. Ugyanakkor 2 hónap alatt annyi mindenről beszéltünk, hogy egyértelműen jókat beszélgetünk mindenről. És ennyi idő alatt nagyon megkedveltem és meg is szoktam, így ha egy napig nem ír, már hiányolom nagyon. Jelenleg úgy érzem, nem tudnék csak a barátja lenni, viszont kapcsolatot sem tudnék vele elképzelni. Mit javasoltok?
2022. ápr. 21. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Ha a beszéde idegesít, maradjatok meg a chatnél!
2022. ápr. 21. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedjetek tovább, nem kell 2 hónap ismeretség után elköteleződni.
2022. ápr. 22. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
beszédje vagy nem értettek egyet pár dologban? Mert saját véleménye lehet mindenkinek.
2022. ápr. 22. 11:36
 4/4 A kérdező kommentje:
A beszéd stílusa, olyan nagyszájú kevésbé intelligens fiú benyomását keltette , közben meg messengeren normális stílusban írt mindig. Sőt, az az érdekes, hogy kétszer beszéltünk videócseten kicsit, és ott is normális volt.
2022. ápr. 22. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!