Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogosan van bűntudatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van bűntudatom, amiért így léptem ki az ismerkedésből?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal, aki elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt. Interneten elkezdünk beszélgeti. Két hétig írogattunk, nem csetelés volt, hanem egy-egy hosszabb üzenetváltás, kisebb, rövidebb levelek.

Két hét után találkoztunk, először egy kávézóban beszélgettünk, majd néhány nappal később elmentünk kirándulni.

Utána héten nem találkoztunk és alig beszéltünk. Minden nap volt valamilyen programja, színház, koncert, barátokkal kirándulás, foci meccs stb.

A két randi jól sikerült, viszont ezt leszámítva szinte nem igazán beszélgettünk. Napi egy-egy üzenetváltás volt, az is este. Tehát folyamatos beszélgetést nem sikerült kialakítani, mindig volt valami fontosabb dolga és csak lefekvés előtt írt nekem egy üzenetet, bár ez igaz mindig hosszabb volt.

Már egy hónapja volt, hogy "beszélgettünk", jött a hosszú hétvége. Már nagyon vártam, úgy terveztem, hogy mindketten ráérünk, majd beszélgetünk vagy telefonálunk, vagy összehozunk valamit. Viszont egy barátnője hazajött külföldről, együtt mentek meccset nézni, táncházba meg kirándulni. Ezt nekem előre nem mondta. Én szerettem volna vele beszélgetni, viszont másfél-két napig egyáltalán nem is keresett. A teljes hosszú hétvégémet tönkretette. Otthon ültem, rosszul esett, hogy itt van három szabad nap és semmit sem fordított rám belőle.

Hétfőn elhatároztam, hogy véget vetek az ismerkedésnek. Írtam egy levelet, amiben ténylegesen volt egyfajta feszültség a részemről. Úgy éreztem, hogy a sok várakozásban kimerültem. Mellőzöttnek éreztem magam, úgy éreztem, hogy ő nem is érdeklődik irántam.

Írtam neki egy hosszú üzenetet, ezt követően négy napig ment az adok kapok. Nagyon ingerült hangvételű beszélgetés volt, azt írta, hogy igaztalanul vádaskodok, hogy nem érdelném, csak korábban voltak rossz tapasztalatai, fokozatosan akar ezért ismerkedni, hogy alaptalanul ne kezdjen el máshoz kötődni, előtte racionálisan meg akarja ismerni.

Én úgy éreztem, hogy egy hónap alatt mindent megtettem az ismerkedés során, de kimerültem a várakozásban. Mondtam is neki, hogy egy hónap alatt nem az az elvárásom, hogy jöjjünk össze, hanem az, hogy legyen egy folyamatos beszélgetés, ne csak egy rövidke levél valamikor este tíz után.

Úgy érzem, hogy jogos volt, amit mondtam neki, viszont lehet, hogy nem kellett volna ennyire ingerült stílusban. Jogosan van bűntudatom amiatt, hogy ingerült stílusban írtam?

2022. jún. 11. 17:04
1 2
 11/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Férfiként: Figyelj, Kérdező. Ennél csak jobbat találsz. Nem az a baj, hogy vannak előre leegyeztetett programjai, hanem az, hogy elvileg VAN a részéről szimpátia, de mégis csak személytelen morzsákat hint neked oda ilyen "neszedisznó"-alapon. Gyűlölöm a bezzegén-játszmát. Nekem is vannak F*S tapasztalataim. De ha valaki fele megvan a szimpátiám, akkor ADOK. Vagy BERAGYOGOM, ha így jobban tetszik. :))) És ebbe a műfajba szvsz nem fér bele az, hogy látványosan sz*rok a másik fejére, de adom a jelet - ahogy választottad megtette. Fel a fejjel!
2022. jún. 11. 18:40
 12/20 October15 ***** válasza:

Ezt most miért akarod racionalizálni? :D Elmondtad neki amit éreztél, ez nyilván nem esett neki jól amitől meg minden normális embernek bűntudata lenne akkor is ha amúgy amit mondott az fedi a valóságot.

Nyilván ez az ismerkedési forma bullshit. Egész egyszerűen úgy nem tudsz megismerni valakit, hogy nem tudsz ~azonnal reagálni a beszélgetésben "elhangzottakra". Ennek így pont semmi értelme nincs, meg amúgy is mi a rákot árul el bárki személyiségéről az, hogy mennyi időt tölt sorozatok nézésével? :D A másik példa esetén legalább annyi mindenképpen kiderült, hogy a gyász feldolgozása nem éppen gyors nála és elég könnyen köt különböző dolgokat érzelmekhez, ami azért egy lényegesen korrektebb infó mint az, hogy a Pilisben kirándul-e valaki.

Rant: de tényleg mi a rákért releváns a sorozat nézés, a zene meg a többi egy ismerkedésnél? :D Alapvetően nem értem, hogy miért kell ennyire a hasonló érdeklődés. Nyilván ha van egy csaj aki fél a kutyáktól és a kígyóktól akkor valószínűleg lesznek problémái velem de ezen felül most őt hol érinti, hogy én Air Crash Investigation fan boy vagyok? :D

2022. jún. 11. 18:46
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"csak korábban voltak rossz tapasztalatai, fokozatosan akar ezért ismerkedni, hogy alaptalanul ne kezdjen el máshoz kötődni, előtte racionálisan meg akarja ismerni."

jajj, ez nagyon gáz. Korábbi rossz tapasztalatokból tanulni kéne, nem kivetíteni az új emberekre.

Ne bánjad, aki megjátssza az elérhetetlent, nem érdemli meg az egyoldalu figyelmet.

2022. jún. 11. 19:39
 14/20 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon nem ertek egyet a valaszolokkal, ugyhogy megint le leszek pontozva, de azert leirom ujra:

A folyamatos csetelést (amit ti beszélgetésnek tituláltok) nem mindenki bírja elviselni, én is utálom. Napi egyszer, max ketszer elofordulhat egy oda-vissza irogatas, de en alapvetoen levelezesnek gondolom az irasos kommunikaciot es ugy is kezelem. Tehat neha 1-2 nap mulva valaszolok, ha tetszik az illeto, akkor is.

2022. jún. 11. 19:46
 15/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
72%
14: Ezt akkor tudnám elfogadni, ha AMÚGY lenne a nagyságos ténsasszonynak hajlandósága normális találkozásokra. Emellett nekem senki ne mondja hogy nem lehet heti legalább egy napot beiktatni közös programra, mert körberöhögöm. :)))
2022. jún. 11. 20:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Mindig amikor jön értesítés hogy uj válasz érkezett, és a második oldalra akarok lapozni, vagy véletlen a szavazatomat módosítom, az alsó szavazási lehetőségre bökve, vagy véletlen a kérdés alatt a privát üzenet gombra bökök. De valahogy csak ennél a kérdésnél :D

Ugyanitt: Virsliujj eladó, vagy bojlerre cserélhető.

2022. jún. 11. 20:16
 17/20 October15 ***** válasza:
100%
14.: Oké ez ízlés kérdése, de egy hónapon keresztül húznád ezzel az agyatá valakinek? :D Tiszta sor, hogy a messengeren írkálás és a beszélgetés nem egyenértékű, legalábbis bizonyos érzelmi intelligencia szint fölött annak kell lennie, ugyanakkor az is tiszta sor hogy még mindig interaktívabb kommunikációs tér mint a "levelezés". Nem lehet hogy az itt a probléma, hogy "leveleken" keresztül akar megismerni valakit és ezért nem sikerül 1 hónap alatt összehozni? :D
2022. jún. 12. 08:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Én konkrétan úgy éreztem, hogy a levelezésnek semmi értelme nem volt. Külsőre nagyon tetszett a lány, és az is szimpatikusnak tűnt, amit a levelekben írt. Azonban érdekes módon nem kaptam annyi impulzust, mint egy csetelésből vagy mint egy személyes beszélgetésből, így kötődés sem kezdett kialakulni benne. Noha egy hónapja leveleztünk teljesen idegennek éreztem. Az más kérdés, ha előre közli velem, hogy ő ezt levelezésnek szánja, akkor másként írok, de úgy látom, nem játszott tiszta lapokkal.
2022. jún. 12. 09:32
 19/20 A kérdező kommentje:
*bennem
2022. jún. 12. 09:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező , már kicsit kezded túltolni , nem jött össze nem egymást keresitek , te vagy a leginkább hibás hogy most kapcsoltàl, hogy meg, az idő , nem történik semmi
2022. jún. 12. 13:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!