Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen (és más matchelős oldalon) érvényesül a 80/20-as szabály akkor a való életben miért ne érvényesülne?
A 80/20-as szabály elsősorban szexuális vonzalomra vonatkozik, tehát a nők a férfiak mindössze 20%-át ítélik meg vonzónak.
Ez a való életben miért lenne másképp?
9
Hú, köszi az őszinteséget. Kevés nő vállalná ezt fel.
Igen, de így is összeáll a kép, hiszen Tinder által publikált statisztikák alapján egy átlag nő csupán a pasik 0,63%-át húzza jobbra, és ezek a jobbra húzottak a pasik 20%-ból kerülnek ki.
Tehát két szabály is van szerintem ami azonosítható.
1. Egy nőnek csak a pasik kevesebb mint 1%-a tetszik.
2. A nők összességének csak a pasik 20% jön be külsőre.
Ha egy nőnek csak az 1% tetszik, azzal a saját helyzetét nehezíti meg. Sőt ha ebben csak külső tulajdonságok foglalnak szerepet, akkor még abban se lehet biztos, hogy aztán belsőre tetszeni fog e majd neki. Vagy lehet az az 1% erőszaktevő, alkoholista vagy minden reggel hangosan kocogtatja a radiátort. Így kevesebb is lehet az 1%-nál.
De a 9-es azt mondta, hogy a nagy része semleges. És igen, az emberek nagy része külsőre semleges és ez jól is van így, mert ott kezd el számítani a belső, tehát egy nagy halmazon belül lehet ugrálni a személyiségeddel.
Ezt az egyetlen dolgot valamiért nem akarják megértetni az incelekkel sem. Lehet azért, mert mindenki jobbnak gondolja magát, mint ami?
Ha már százalékok, hasra csapva az emberek 96%-a teljesen semleges külsőre, sokat számít a személyiség, foglalkozás, sportosság stb. hogy ezen belül hol helyezkedik el, de tényleg nagy a mozgástere.
2-2%-ot adnék a kivételesen rondáknak és szépeknek. Viszont nekik sem garantált az életben betöltött szerepük csupán ez alapján.
a stb.-t kiegészíteném megjelenéssel, stílussal, érdeklődési körrel, tehetségekkel, humorral
csak, hogy teljesebb legyen a kép
(előző voltam)
Nem jól használod a Pareto elvet, komám.
Attól, hogy minden ember 20%-ot preferál valamiből, nem mindenki ugyanazt a 20%-ot. Bár abban sem vagyok biztos, hogy helytálló ez a szám. Annak idején, mikor Tindereztem, a korombeli, 20 kmes körzetemen belül élő, képpel rendelkező férfiak felét-harmadát jobbrahúztam.
A való életben is kb ilyen az arány abban, hogy ki tetszik és ki nem...
Az már nem az én bajom, hogy csomó öreg faszi várja el, hogy egy fiatal nő vonzódjon hozzá, pedig a kora miatt jóformán alanyi alapon ergyábban néz ki a szemében.
16
Éppen arról van szó, hogy a Tinder statisztikája szerint a 20% nem változó, belőlük válogat az összes nő.
“Több száz like fut be nekik, egyértelmű, hogy a legjobbat választják onnan. Élőben fizikai képtelenség ekkora halmazból válogatni, pláne rondább nőknek.“
Ha Tinderen könnyebb nekik jópasit halászni akkor miért kínlódnának a való életben? Akkor egyszerűen felmennek Tinderre és kész, nem?
Nem tudom hány nő használja a Tindert de elég elterjedt appnak tűnik.
A biologusok megallapitottak, hogy az Y kromoszoma genkeszlete veszesen csokken, es par millio ev mulva el is tunik majd. Kozepiskolas koromban 184cm-rel a tornasorban a top 3-ban voltam. Egy mai kozepiskolai osztalyban ez a kozepmezonyre lenne eleg. Folytassam? :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!