Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindegyik csaj ilyen?
azért nekik jössz be mert te is fiatal vagy...várj még az idösebb korosztállyal...majd ha 24-25 leszel,akkor ök is fognal rád figyelni:)
ha érettebb vagy a korodnál az már jo pont
L22
Neked az a bajod, hogy az érettebb gondolkodású/kinézetű lányok érdekelnek. Csak, hogy az érettebb lányok szintén éretteb fiút/férfit akarnak maguk mellé. Engem egyáltalán nem érdekelnek a fiatalabbak, de még csak a korosztályom sem - nem hiába idősebb 8 évvel a párom.
21/L
Jóhogy. Nekem szinte csak idősebb csajaim voltak. Nem az a lényeg h hány éves vagy hanem h hány évesnek tűnsz/adod el magad :D
Csak ne nyomul túlzottan, mert azzal elijesztheted. A pincsikutyaság nem jó, viszont a pofátlanság egy határig igen :D
17/F
én sem szeretem a fiatalokat, a saját korosztályom egyáltalán nem érdekel....gyerekek még.persze van kivétel!cak ritka....
pofátlan ne legyél senkivel....csak probálj meg ugy tünni mintha idösebb lenne e gondolkodásod, meg ne nézz ki ugy mint egy 5 éves.
Én 20 éves vagyok, és éppen pár napja fogadtam meg másodszorra, hogy soha többé nem kezdek fiatalabb sráccal!! Volt egy másfél évvel fiatalabb párom, akivel még nem is tűnt fel a korkülönbség egészen addig, amíg el nem jött az első vitánk ideje. Gyerekes érvekkel, hadakozva próbálta alátámasztani az igazát, amin én csak nevetni tudtam. 7 hónap után a kapcsolatunk is nevetségesen ért véget, akkor tettem az első ilyen jellegű fogadalmat. Most egy 18 éves sráccal melegedtem össze, sajna a "baj" már megtörtént, mire rájöttünk, hogy amúgy két év van közöttünk a javamra. Engem ez nem érdekelt volna, őt sem, csak vele sajna máshogy alakultak a dolgok, viszont miatta is kicsit csalódott vagyok, mert azok a jelek után, amiket küldözgetett felém folyamatosan, abszolút nem ekkora koppanást vártam. Lényeg a lényeg nem minden esetben számít a kor, de sajna el kell fogadni, hogy ha érettebbnek érzed magadat a korodnál, az nem feltétlenül jelenti azt hogy valóban az is vagy!
Ha a csaj kikosarazott még próbálkozhatsz, de szerintem fölösleges! Lehet még az agyára is mész azzal, hogy folyamatosan a "nyakára" jársz! Mellette lehetsz, figyelj rá, stb, de ne erőltess semmit, mert az könnyen átmehet idegesítőbe, és ahelyett hogy beléd esne, csak megutál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!