Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai fiúk? Miért mondja mindegyik 22-24 évesen,50 csaj után azt, hogy ő még nem élte ki magát?
Ez abszolút nem a mennyiségen múlik szerintem! Lehet valaki bármennyire is komoly, hogyha nem érzi jól magát egy komoly kapcsolatban (akár nő, akár férfi), akkor a másik fél tótágast állhat is, akkor sem fog sokáig ott ragadni!
Ha valaki úgyérzi nem tud leragadni egy kapcsolatban, akkor jobb is ha nem erőlteti, csak fájdalmat okoz egy másik embernek. Nyilván nem maga a bulizás hiányzik az ilyen pasiknak egy kapcsolatban, sokkal inkább az, hogy a bulik alatt nyugodtan befűzhessenek jó pár csajt!
Hát nem tudom hogy ki hogy van ezzel de nekem ha lenne csajom akkor az sokkal fontosabb lenne mint a sör meg a buli, amúgy se járok buliba csak évente 1szer 2szer meg nem is szoktam sörözni mert akkor nem ülhetnék motorra.
Sőt, ha lenne barátnőm akivel nagyon jól megértjük egymást akár össze is költöznék vele ha már dolgoznák és jól is keresnék. Nem érdekel hogy nem éltem ki magam. Sztem fontosabb a család, nem akarnék egy alkesz agglegény maradni.
19F
Kedves utolsó!
Több ilyen fiú kellene a környékre! :) Tényleg rendes lehetsz és jól gondolkodsz.
Engem azért zavar ez a komolytalanság, mert 25-6 évesen gyereket szeretnék szülni... akkor hány évessel kezdjek, hogy képes legyen mellettem maradni és megállapodni? Nem nagypapakorút szeretnék a gyerekeim apjának, hanem fiatalt, mint én. De ha ők képtelenek rá... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!