Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai fiúk? Miért mondja mindegyik 22-24 évesen,50 csaj után azt, hogy ő még nem élte ki magát?
Figyelt kérdés
Azt megértem, ha szeretnének még bulizni, a haverokkal lenni. De ezt egy kapcsolatban is megtehetnék. Sok olyan ismerősöm van, akinek 24 évesen még egy barátnő sincs tervben, minden nap csak isznak, szórakoznak, semmi más nem érdekli őket.Miért nem képesek ennyi idősen már megkomolyodni kicsit? Amikor már vagy 50 csajt d*gtak meg, miért kell még egy 51. is?2010. júl. 4. 12:43
11/12 anonim válasza:
így igaz!elözőnek igaza van!sztem neked inkább túl nagy az igényed!vissza térve arra a gyerek kérdésre,ismerek olyat akinek 50 éves korában lett gyereke!egy 32 éves csajtól!és akkor mivan?ha jóltartja magát,sztem teljessen mind1!amúgy aggodni valotok nektek van nem nekünk,egy faszinak lehet 60 évessen is gyereke!de azért nektek,nem árt sietni!amúgy ha nagyon akarnál találnál magadnak,csak sztem neked nagyok az igényeid!én 26 vagyok,komoly kapcsolatom van,havi 1-2szer elmegyek egyet a barátaimmal sörözni,vagy valami koncertre!és akkor mivan?attól még lehet gyerek nem?vagy attól függetlenül komoly vagyok,és amikor nem volt barátnőm,akkor se az éltetett hogy minnél több nőt megdugjak!peddig lett volna lehetőség sokszor!sztem sokan gondolkodnak így mind én,szoval ne álltalánosits!vannak ilyenek is aláírom,de ugyanugy nálatok lányoknál is!de tök egyszerü,ha te egy komoly barátot akarsz,akkor nem dicsoba kell ismerkedni,hanem valahol máshol!
12/12 anonim válasza:
Erre ez a legjobb idézet: Sose növünk fel, csak megtaljuk, hogy hogyan viselkedjünk nyilvános helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!