Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jogos így viselkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos így viselkedni olyan nővel akiről látod hogy a pénzre megy?

Figyelt kérdés
Randin, amikor egy jó helyen vagy és látod hogy jó sokat fogyaszt ,akkor wcre mész de közben lelépsz...
2022. jún. 8. 16:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy csak az alázás a lényeg 🤡 Azt hiszed elmenne veled, ilyen pitiáner alakkal bárki rongyrázós helyre amikor nyilvánvalóan látszik hogy nem oda való vagy?

Amúgy nekem is áll az előző, 12-es kommentem így is, kifizetem a saját részem, veled meg csináljanak amit akarnak. Írnám hogy remélem megleckéztetnek egyszer te kis piti szélhámos, de nem fog megtörténni mivel az életben nem lesz randid hogy megtedd, csak itt álmodozol egy nő megalázásáról 🤡

2022. jún. 8. 17:11
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Hány randid is volt életedben, Kérdező?
2022. jún. 8. 17:14
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tenném, amit egy korábbi válaszoló, csak a sajátomat fizetném ki, rád meg hívjanak nyugodtan rendőrt a kamera alapján.

Amúgy ezzel nem a nőt alázod meg, csak magadat.

2022. jún. 8. 17:20
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan itt tartunk? 🤔
2022. jún. 8. 17:25
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

El kell keserítselek, aki valóban a pénzre megy és nem kispályás, az veled szóba sem állna.

"egy jó helyen vagy és látod hogy jó sokat fogyaszt" - minek hívod olyan helyre, amire nincs pénzed? Vagy fel akarsz vágni, elhívod egy (számodra) drága helyre, aztán azon stresszelsz egész végig, hogy mennyi lesz a számla? Az igazi pénzlesők kiszagolják az ilyen olcsójánosokat, mint amilyen te is vagy.

Ha velem csinálnád ezt, én ugyan nem fizetném ki a te részedet. A sajátomat minden probléma nélkül, aztán elmesélném az ismerőseimnek, hogy mekkora kreténnel hozott össze a sors és meg is mutatnám a profilodat nekik, hogy legalább ők messzire elkerüljenek.

2022. jún. 8. 17:35
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
"Te azé' vagy, hogy fizessé!" :D
2022. jún. 8. 17:46
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy nem fizetné a saját részét?

Honnan tudod, hogy nem azért javasolja az adott helyet, mert szereti, és rendszeresen oda jár a saját pénzéből?

Honnan tudod, hogy nem azért tűnik anyagiasnak, mert van pénze és örül, hogy végre egy vele hasonló anyagi szinten lévő férfival hozta össze a sors?

Utoljára a kilencvenes években randiztam, a férjem halála óta még nem szedtem össze magam annyira, hogy újra próbálkozzam. De abban biztos vagyok, hogy ha étteremben kerülne sor egy randira, nem a legolcsóbb salátát kérném, hanem azt és annyit, amihez és amennyihez kedvem van. Természetesen fizetném is. Közel 50 évesen megengedhetem magamnak, hogy azt egyek, amit szeretnék, játszmázi nem fogok, ha éppen éhes vagyok. Helyet meg nyilván jót javasolnék, nem vagyok a magam ellensége, hogy olyan helyre menjek, amit nem szeretek.

De úgy tűnik, ezek - a számomra teljesen természetes dolgok, a jó helyen jó minőséget, igény szerinti mennyiségben - a Te agyadban már megkongatják a vészharangot. Pedig a jövődre nézve sokkal jobb út lenne a kommunikáció, mint a paranoia.

2022. jún. 8. 18:43
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, hogy ki hívta meg a másikat. lényeg, hogy odamentetek. Az, hogy valaki sokat eszik (talán éhes is lehetett), még nem azt jelenti, hogy a pénzre megy.

Az viszont pofátlanság ilyen ok miatt lelépni, ráadásul a magad fogyasztását is a nőre hagynád.

Neveletlenség. Egyszer fordult elő, vagy sokszor? Ha többször, akkor miért hívtad oda, miért mentél vele oda, ha tudod, hogy sokat fogyaszt (Ami neked egy "vagyonba" kerül...)

Az a nő, aki pénzre megy, az nem így nyilvánul meg, hanem kitartatja magát, nercbundát, luxus utazásokat, autót vetet stb. És mit ad érte? A lába közét. Na, ő a pénzéhes, a pénzre menő.

2022. jún. 8. 20:21
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Aki szerint ez életszerű, az étterem alatt a mekit érti, ugye? A csajnak mondhatod, hogy klotyóra mész, aztán elindulsz az ajtó felé. Lehet, hogy a csaj azt hiszi, a fa tövében tudsz csak vizelni, akkora paraszt vagy, és meg se lepődik, hogy a kijárathoz mész. De a pincér meg a személyzet pontosan tudja, hogy te még nem fizettél. Nekik kicsit necces lesz elmagyarázni, hogy a hölgy fizet.

A klotyóablakon meg nem férsz ki, már ha van ablak, mert legtöbbször nincs.

Ha ez így menne, mindenki kisétálna fizetés nélkül, miután evett.

2022. jún. 8. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!