Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja költöztem el a férjemtől. Rosszul bánt velem, boldogtalan voltam vele,társas magányban éltünk. Mennyi idő után nem "gáz" randizni?
tedd amit tenned kell , ha olyan szerencsés helyzetben van , hogy máris találtál valakit akivel úgy érzed szeretnél számolni , akkor mindenképpen lépd meg. Ha úgy érzed persze hogy ténylegesen lezártad magadban az előző kapcsolatot , és el tudtad egyengetni magadban az érzéseket.
Szerintem ebben nincs semmi gáz. Nem tartozol senkinek semmivel , csak magadnak hogy boldog legyél.
Igen , van aki fél év alatt se teszi túl az előző kapcsolatán , és rá se bír nézni senkire mint pl én , örülnék ha találnék valakit aki ki tudott zökkenteni ebből a fos érzésből.
Uggggyanmár, már másnap mehetsz vele bárhová,ez már nem az a világ ahol rossz szemmel nézik.
Az emberek úgy cserélik a párjukat mint én az alsó nadrágom.
Ki a francot érdekel, hogy ki mit gondol?
Most mit akarsz? Hogy az ismerősök és család legyen boldog , vagy te?
Te csak kínlódsz, nekik meg bazira mindegy.
Nincs mire várnod, ugyanannyi esélyed van normális társat találni ha vársz még 6 hónapot vagy 1 évet.
szerintem miután benyújtottad a válópert. A randipartneredre való tekintettel így lenne korrekt
a gyerekeid miatt ne aggódj, egyszerűen olyan helyen randizz, ahol ők biztosan nem lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!