Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcikibb randitok milyen volt?
Mozi után egy elképesztően koszos wcbe rohantam be (már nagyon kellett). Kifelé menet a takarítónő egészen addig kiabált velem, hogy otthon is így hagyom-e a wct, meg csak én csinálhattam ezt, mert épp most takarított, míg oda nem értem a randipartneremhez.
Elvett feleségül.
1. Az akkor 16 éves csaj gyakorlatilag nyerítve röhögve közölte velem az első randin, hogy szerinte kb. 6-8 sráccal fekhetett le eddig, de pontosan nem tudja, mert legutóbb egy házibulin annyit ivott, hogy nem emlékszik pontosan. Nem volt folytatás, bár felajánlotta, hogy menjünk a park felé, mert “benne lenne ebben-abban”…
2. Közös busszal jártunk suliba egy lánnyal. Nem ismertem, de szimpatikus volt, elhívtam egy randira. Körülbelül két sarok után az motoszkált bennem, hogy “nagyon szép vagy, nagyon kedves vagy, de meg ne szólalj, mert olyan sötét vagy, hogy az borzalom”. Nem volt folytatás.
Sok ilyen kérdés van szemezgess!!!
Legdurvább:netes ismerettség -előzmény a nő azt hazudta a szüleinek,hogy még van barátja akihez bejár abba a városba randizni ahol én lakom. Ezért könyörgött,hogy találkozzak vele hogy ne unatkozzon.
Randi: Mini ruhában volt csak éppen a hájas hasát kiadta, ő ép evett egy ételudvarban kaják egybe turva tálca össze maszatolva.( Én meg 2óra hosszan pucoltam ki az autót hogy elvigyem valami szép helyre. Okes ha első randin nem űl be mellém nem gáz.) Gondoltam lelépek de megismert. Kiáltott egyet" meg se ismersz b+). Aztán csatlakozott egy hugy szagú nagyim féle csíkos táskás hajléktalan haverja is,aki egy rendőr barátnőjét akarja elhódítani. Gondoltam ha a pasi lelép akkor bepróbálkozom a lánynál hátha a kocsiban vagy parkban lerendez kézzel vagy szájjal. Aztán 3asban elmentünk sétálni. Be egy élelmiszerboltba,a lány 5-6 ízesített ásványvizet felbontott,hogy jó illata van e. Vett egy dobozos tejet utcán itta dobozból a tej kiadta a bajuszát.Msjd köpködött egy ora hosszat valamit egy zsebkendőbe. Egyszer pisilés címén megprobaltam lelépni utánam kűldte a haverját hogy vigyázzon rám:) Ja volt rajta valami igénytelen magassarku amiben nem tudott járni, lába meg össze volt kaszabolva borotvával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!