Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e részetek társkereső általi randin? Milyen volt a legcikibb randitok?
Igenˇˇ az egyik legcikibb,mikor tüdőig felhúzott nadrágban jelent meg az illető....azt hittem elfutok félidőben,mikor elment italért...És a végén még volt pofája a végén szexuális célzást tenni.
A másik,amikor egy ótvar tipikus parasztetkós (kikopott minimum 10 évvel ezelőtti nonfitetkós) volt az illető. Eljött egy elnyűtt pólóban,miközben a fotóján szép vasalt ingben volt...a legcinkesebb az a véleménye volt pár dologról...
Összességében nem volt gáz, de a randira egy fekete pólóban mentem.
A nő simogatta az oldalam, olyan vese környékén aztán éreztem, h valamit megfog és kérdezi, h mi az?
Olyan vokt mintha a pólón belül lenne valami kis golyó, de kiderült, h be van varva.
Írtó szar volt, ahogy magyarázkodtam, h nem tudtam róla.
Egyébként tényleg nem, mert máig nem tudom hol szakíthattam ki, csak azt h anyu megvarta és nem szólt.
Én meg mentem randira foltos pólóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!