Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcikibb randitok milyen volt?
Felmentünk szexelni, és nem állt fel annyira a csajra.
Igaz, nem is volt az esetem.
Az egyik nőnek olyan hónalj szaga volt, hogy miután kitettem hazáig (20km) szelloztettem a kocsiban decemberben.
Valamelyik csaj a 2.randi után kölcsön akart kérni 40ezret.
1.randin közölte a minimális elvárásait /anyagiak/ én jót nevettem és otthagytam.
A randin rohadtul nem úgy nézett ki mint a képein (+6év és 20kg)
És még sorolhatnám.
33/F
Kettő van, holtversenyben. Nem rövidek, de hátha megnevettetnek valakit.
1.
Egyetemről ismertük egymást, nem igazán beszéltünk szemtől szembe, csak közös óráink voltak, elhívott randizni, gondoltam, adok a dolognak egy esélyt. A randimeghívás után elkezdett hihetetlen módon tapadni, utolsó pillanatban az is kiderült, hogy más ismerősömet is elhívta már az évfolyamról, de voltam olyan kezdő (és mazochista), hogy nem mondtam le. Kicsit késtem (forgalom miatt), de erről tájékoztattam. A randi folyamán
- legalább 1 percen keresztül halkította a telefonját, és hangosan narrálta - legalább 3x elmondta - hogy ő most lehalkítja a telefonját, mert ez neki fontos
- hebegve-habogva megköszönte többször is, hogy "igent mondtam"
- amikor hobbikról kezdtünk beszélni, lekezelve kijelentette, hogy hát, a számítógépes játékokról valószínűleg fogalmam sincsen
- tartottam egy előadást egy óráján, és a randi második felét gyakorlatilag egy kérdezz-felelek szessziónak tekintette... értékelem, ha valakit érdekel, de egy randin nem a szakdolgozatomat akarom bemutatni
- miután egyértelműen látszott, hogy nincs meg az összhang, és nemhogy jövőbeli tervek nem valószínűek, de második randi sem, azért még gyorsan beközölte, hogy ő mindenképpen akar majd gyereket
Eltelt a randi, közöltem vele, hogy nem szeretnék folytatást, erre Fluimucil Ábelt megszégyenítve megkérdezte legalább 3x, hogy "De miért?" Próbáltam türelmesen elmagyarázni neki, hogy szerintem nem illünk össze, nem látom magam kapcsolatban vele, erre kijelentette, hogy szerinte nincs jogom egy ilyen rövid ismeretség után ezt így megítélni, én meg közöltem vele, hogy szerintem meg de. :D Utána még írt egy dühös üzenetet, és letiltott a 3,14csába.
2.
Angliában voltam cserediák, és egyszer a kolesz előtt elkezdtünk beszélgetni egy lengyel sráccal, ami annyira jól sikerült, hogy elhívott kávézni, meg feldobta, hogy nézzük meg, van-e valahol valami évkezdő buli. Aztán amikor eljött a randi napja, és én megjelentem koktélruhában és sminkben, ő meg egy szál melegítőben, kezdtem rájönni, hogy nem egészen egyre gondoltunk... Elmentünk a megbeszélt randihelyre, mint kiderült, ott voltak a barátai (csak azért vártam ki a végét, mert kíváncsi voltam, mi lesz belőle), a srác az este alatt végig velük foglalkozott, velem kapcsolatban annyi érdekelte, hogy ugye mi is a "k.rva" szót használjuk káromkodásként. Beültünk a kollégiumban egy moziterembe, ahol a két lengyel srác megpróbált mások mögé belopózni, és megijeszteni őket, de mivel az egészet elröhögték, totál olyanok voltak, mint két ötéves. Aztán felmentünk a randipartnerem koleszkonyhájára, ahol a haverjával (mindenféle túlzás nélkül) 20 perc alatt benyomtak legalább 1,5 liter vodkát, aztán miután a barátok elmentek, és mentünk fel lifttel (ki-ki a maga emeletére), a(z ekkor már igencsak részeg) srác közölte velem, hogy ha nem bánom, ma már nem lesz semmi, mert 4 óra múlva mennie kell dolgozni. Nem bántam. :D
(Ja, meg kb. 4-5 óra leforgása alatt minimum egy fél doboz cigi elment...)
második randi, átsétáltunk egy híĐon egy szigetre, a felfele lépcsőn hajléktalan, fekve. visszafele is ott volt, kihívta a mentőket és (még covid volt) kijárási tilalom után értünk haza --> 5dik randdig jutottunk
egy másik, amikor a srác előre szólt, hogy felszedett egy kcisit, neten nagyon jól elvoltunk. aztán rgaszkodott a találkozóhelyhez, ahol alig ismertem meg (10 percet álltunk egymás mellett miközben chaten megbeszéltük hogy hol vagyunk), mert semmi közös nem volt benne (minimum +20kg) és a képeiben. ztán helszínen nem volt ötlete mit csináljunk, merre menjünk, pedig ő hívott oda. igazából ott vesztett, aztán kifejtette hogy nincsenek céljai az életben és utálja magát -> rövidre zártam, nem volt több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!