Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt a legcikibb vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legcikibb vagy legdurvább randitokon?

Figyelt kérdés

Van valami történet?

Meséljetek!

2019. febr. 1. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Nem az én randim volt, de ott voltam én is. 6-7 éve történt, egyik haverom aki kicsit csúnyácska volt, valahogy sikeresen lebeszélt egy randit igencsak szép csajjal. Nem írom le részletesen, mert hosszú. A dolog úgy történt hogy megbeszélt helyen (plázában) várta a csaj haveromat. Ugye együtt érkeztem vele, felajánlottam hogy elkísérem, mondtam nem kell félni, ott leszek én is. Haverom odament a csajhoz, leültek, rendeltek, én meg közvetlenül melléjük ültem egy üres asztalhoz és ettem, ittam ugyanúgy mint ők. A csaj első perctől nézett, sűrűn mosolyogtunk egymásra. Az lett a vége hogy "randi" végén a csaj azt mondta a barátomnak hogy inkább velem ismerkedne, mert tetszem neki.

Sokáig ismerősök ezzel húzták haverom hogy velem ment randizni. Meg legközelebb ne vigyen magával senkit, mert a kísérő mindig sikeresebb.😂

2019. febr. 1. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Ciki:

Piknikezni vitt én meg vmire allergiás lettem,megakart épp csókolni és én lendülettel a szájába tüsszentettem a szenyát. Többet nem randiztunk.. Ami érthető is. :(

Durva. Már egy ideje megvoltunk,elhívtam ott alvósra. És azt gondoltam h a matrac köré tök cuki a mécses,a sok mécses,gyertya ilyesmi,romantikusnak tűnt,nem volt ágyam,mert spóroltam azon. És hát felgyújtottam magunkat. De vele együtt vagyok azóta is.

2019. febr. 1. 17:37
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem olyan vér ciki nem volt. Volt egy pasi, első találkozás volt, Pesten sétáltunk a körúton, és minden kirakatban megnézte magát. Komolyan, mint egy nő. Amúgy is alapból elég b...zis volt (ez nem jött át a fotón). De mint kiderült, valamikor modellkedett is. (Több randi nem volt, mert nem volt szimpi.)
2019. febr. 1. 17:38
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Előző az v metroszexuális v nárcisz lehetett,v tényleg meleg és csak alibire kelettél volna,jobb is ha hagytad. :(
2019. febr. 1. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
97%

13 voltam és facebook-on bejelölt egy gyerek, majd rámírt azzal az ürüggyel, hogy sok közös ismerősünk van és szeretne engem is megismerni xD Elmondása szerint amúgy 15 éves volt. Elkezdtünk beszélgetni és kiderült, egy városban lakunk, szóval megkérdezte, lenne-e kedvem találkozni, amire igent mondtam.

El is érkezett a "randi" napja, kb. 5 perccel azután, hogy megláttuk egymást, közölte is velem, hogy amúgy igazából 19 éves, csak félt megmondani fb-on az igazi korát, mert akkor lehet, nem találkoztam volna vele...Már ekkor éreztem, hogy valami nem stimmel nála...

Aztán ilyen hót kínos dolgokról beszélt nekem, mint pl. a laktóz intoleranciája, és hogy a szülei megtiltottak neki mindenféle tejes dolgot, mert ugye megy a hasa tőlük, de annyira szeret minden tejterméket, hogy csak azért is mindig szerez magának és így is kb. alig 45 kg, de nem érdekli :DDDD Meg nem tudom, olyan fura volt az egész...

Aztán amikor elbúcsúztunk, meg akart csókolni, én meg elhajtottam a fejem és már pontosan nem emlékszem, hogy reagált rá, de amikor hazaértem, fogadott is tőle egy üzenet, amiben leírta, hogy látta, hogy nem akarok csókolózni, szóval majd a következő randin csináljuk, ja és az azutánin lehet szex is.

Én meg így néztem, hogy "mi a f4sz...." :DDD Megírtam neki, hogy sajnálom, hogy nem hiszem, hogy lehetne köztünk bármi is, erre elhordott mindenféle hülye qrvának, letiltottam, erre még hónapokig néha-néha rámírt kamu fiókokból meg a haverjai fiókjaival, hogy elmondja, mekkora ribi vagyok és amúgy rusnya is és nagyon meg fogom bánni, hogy visszautasítottam, mert sose lesz senkim XD

2019. febr. 1. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

¤5-ös kifogtál egy igazi Retardáltat.. :D

Gondolom nem lett igaza és azóta lett valakid.. :D

2019. febr. 1. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Tavaly nyáron interneten megismertem egy csajt. 2 hétig neten beszéltünk utánna megbeszéltük hogy találkozunk személyesen. Pár képet láttam róla előtte azokon nem nézett ki rosszul. Szóval találkoztunk személyesen is, és hát... közel sem úgy nézett ki mint a képeken... sokkal kövérebb volt, az arca is más volt, ráadásul ilyen fehér felsőbe volt amin vörös folt volt elől, (szerintem leette pörköltel vagy valamivel...). És ha ez nem lett volna elég még vele volt valami srác aki valamilyen rokona volt és aszonta hogy ő is ott lesz végig. Úgy 10 perce beszélgettem ott velük, (elég kínos volt az egész) amikor egyszer csak teljesen véletlenül hívott egyik haverom. Csak valamit kérdezett tőlem, én meg mondtam a csajnak hogy bocs most mennem kell, fontos. Szóval pont jókor jött a hívás és letudtam lépni onnan. Utánna megírtam a csajnak hogy bocs de ez nem fog menni, és utánna nem is beszéltünk már. Ez volt az első és eddigi utolsó randim is az életemben, de mostmár sokkal jobban odafigyelek ha neten ismerkedek esetleg, nehogy ilyenbe belefussak megint. 18/f
2019. febr. 1. 23:05
 8/8 p33ter válasza:
100%
Hát, van egy lány, amúgy már barátok vagyunk de egyszer azért ő is szeretett volna többet és jelezte ,hogy a szülei elútaztak és nem-e megyek át filmezni, ha gondolom ott aludhatok. Azelött este piáltunk a haverokkal elég keményen és hát gyengegyomrú vagyok így általában a másnaposság nálam kemény fosással kapcsolódik össze. Bevettem egy hasfogó pirulát és átmentem, beszélgettünk az első órában nem is volt gond de amikor lement a nap és bementünk és elkellett volna kezdődjön a petting stb. rámjött a fosás, 5 percenként mentem a WC-re persze azt mondtam ,hogy csak rosszúl érzem magam és szédűlök, majd mondtam inkább lefekszem és végűl ott aludtam kint a kanapén . :D Azóta sem hívott többet csak úgy át de beszélő viszonyba maradtunk. Szóval életem lehetőségét egy bombázóval elfostam.
2019. febr. 3. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!