Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy 20 évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milka114 kérdése:

Járnátok egy 20 évvel idősebb sráccal?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, egy 20 évvel idősebb srácba totál belezúgtam, már kb egy éve, és állandóan az utcán azt lesem mikor látom ujra meg ujra. Nem tudom egyszerűen irányítani magamat, pedig sokszor megfogadtam, hogy nem érdekel, de amikor meglátom, az érzések ujra a régiek.. Viszont nagyon helyes fiú, de ő nem ugy néz rám mintha akarna valamit, csak mint egy barátra. Mit csináljak? Próbálkozzak nála, vagy felejtsem el, ami nehezen menne:S?

Nagyon nehéz napról-napra arra ébredni, hogy hiányzik, és nem tudom kiverni a fejemből, pedig azt próbálom, de nem megy...

2010. szept. 18. 23:18
1 2 3
 11/21 Funktasztikus ***** válasza:
ki én?:D
2010. szept. 19. 00:01
 12/21 Kamuuu ***** válasza:
Nem tudom csak úgy oda írtam :D
2010. szept. 19. 00:03
 13/21 Funktasztikus ***** válasza:
:D jaahh:Déértem:D
2010. szept. 19. 00:05
 14/21 anonim ***** válasza:
47%

Ne foglalkozz a sok bunkóval! Amit érzel a szép és nagyrabecsülendő! Ha ő meg tudja neked adni amit szeretnél akkor szerintem mozdulj rá! Neki is biztos teszeni fog. Bár nem biztos hogy beléd szeret, de egy próbát megér. Sokat kaphatsz egy ilyen kapcsoalttól, akármeddig is tart, bár valószínű, hogy pár évnél tovább nem tart majd.

Ne hagyd hogy mások mondják meg neked, hogy hogyan éld az életedet, és hogy kivel jöhetsz össze!!! Ugye ezt te sem gondolod!!!

2010. szept. 19. 02:19
 15/21 anonim ***** válasza:

Az azért kemény, hogy Funk... oltja a kislányt, közben a másik topikban a 12 évest is dugná :D

Hogy válaszoljak is: kb a "fiú" korabeli vagyok. Fejeltsd el. Jobb lesz neked is, neki is. Nem mondom, hogy nem dugnék meg egy 14 évest, de hogy kapcsolat, áááá... Akármennyire is "érett" vagy, más a téma, más az életetek, és azt nem lehet áthidalni...

2010. szept. 19. 02:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat!!:)
2010. szept. 19. 09:44
 17/21 Funktasztikus ***** válasza:
höhöö mivel a korom a csaj körüli..::)én nem osztom csak megmondom hoyg elég hülye felfogása van
2010. szept. 19. 09:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy az idő mindent megold. Én 2 évig voltam ugyanígy egy 15évvel idősebb pasival, de miután rájöttem, hogy ugysem lehet semmi, meg biztos nemakar egy fiatal csajjal járni, meg neki másak az igényei, esetleg családot akar meg ilyenek, szép lassan beletörődtem. Azóta is jóba vagyok vele, sokkal jobban eltudok vele beszélgetni, mert amikor bele voltam zúgva mindig remegtem, izgultam hogy ne mondjak hülyeséget, de aztán mégis valami ökörséget nyögtem be, stb. szóval szerintem ne próbálkozz nála, mert lehet hogy csak roszabb lesz a kapcsolatotok. :) remélem segítettem
2010. szept. 19. 12:32
 19/21 Timcsikeh válasza:
100%
Hát cica szerintem felejtsd el :/ Ha össze is jönnétek 1 csomóan cikiznének miatta hogy az apád lehetne meg ilyenek a csávónak se lenne jobb mert őt meg lehet lecsuknák xD
2010. szept. 19. 12:41
 20/21 A kérdező kommentje:

Tényleg köszönöm a válaszokat, amit írtatok, nagyon sokat segített!

Kivéve annak a két bunkónak akik mások érzelmeivel játszadoznak....

2010. szept. 19. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!