Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy 20 évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milka114 kérdése:

Járnátok egy 20 évvel idősebb sráccal?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, egy 20 évvel idősebb srácba totál belezúgtam, már kb egy éve, és állandóan az utcán azt lesem mikor látom ujra meg ujra. Nem tudom egyszerűen irányítani magamat, pedig sokszor megfogadtam, hogy nem érdekel, de amikor meglátom, az érzések ujra a régiek.. Viszont nagyon helyes fiú, de ő nem ugy néz rám mintha akarna valamit, csak mint egy barátra. Mit csináljak? Próbálkozzak nála, vagy felejtsem el, ami nehezen menne:S?

Nagyon nehéz napról-napra arra ébredni, hogy hiányzik, és nem tudom kiverni a fejemből, pedig azt próbálom, de nem megy...

2010. szept. 18. 23:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%

14 évesen sztem ne egy 34 éves férfin járjon az eszed.

Nem hinném hogy lenne nála esélyed.

Inkább válassz a saját korosztályodból ,sokkal jobban jársz.

DE ha tegyük fel összejönnél vele akkor is csalódnál meg minden,főleg h egy 34 éves férfinak igényei vannak...=/

2010. szept. 18. 23:21
 2/21 anonim válasza:
54%
felejtsd el. még kisgyerek vagy, ezér érzed ezt, majd pár évvel később, vagy ha igazából szerelmes leszel - mert ez most nem az, még ha azt is hiszed - rájössz, hogy butaság volt. egyáltalán nem lenne működőképes dolog, csak jól meg.., maximum
2010. szept. 18. 23:22
 3/21 anonim ***** válasza:
54%
Ne próbálkozz nála, egy 34 éves férfi már családot akar (ha még nincs neki), nem fog kísérgetni az iskolába és nem elég neki ha megfogja a kezed és megcsókolhat. Simán apád lehetne.
2010. szept. 18. 23:23
 4/21 anonim ***** válasza:
54%
14 vagy...Ő akkor 34.Ha csak úgy néz rád mint 1 barátra,akkor szerintem hagyd a fenébe,lehet hogy te még kislány vagy neki így,hisz az apád lehetne...
2010. szept. 18. 23:24
 5/21 anonim ***** válasza:

Nem, nem járnék egy 41 éves férfivel.

21/f

2010. szept. 18. 23:28
 6/21 Funktasztikus ***** válasza:
54%
helyes fiuuXD ezen jót röhögök ööö már férfi aranyom:D
2010. szept. 18. 23:45
 7/21 Funktasztikus ***** válasza:
ha apámnál vmeik kis bepróbálkozna nagyon hamar elpaterolnámXDXD
2010. szept. 18. 23:46
 8/21 Funktasztikus ***** válasza:
54%
te szerencsétlen (már bocsi) hogy nézzen rád?? mint aki leakar veled feküdni oszt utána ö leszz a cukros bácsi vagy mi???
2010. szept. 18. 23:47
 9/21 Funktasztikus ***** válasza:
54%
jah am anyukádéknak elmesélted amár?:D apuci biztos örülni fog:D
2010. szept. 18. 23:52
 10/21 Kamuuu ***** válasza:
Belezúgtál az apádba?O.o
2010. szept. 18. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!