Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ciki lenne nektek, ha a korotoknál 4-5 évvel idősebb csajjal járnátok?
Igen! Az ilyet hívják pumának (így jártam anyátokkal-ból:D)
Van az a határ ahol szerelem meg minden és elmegy, meg az ahol giccses. 30évesen nem lenne ekkora gáz de így az, sorry
23:15
Én mindig ezt csinálom...ha kapcsolat nem is, de egy kiadós beszélgetés, szex, utána még kiadósabb beszélgetés feltétlenül összejön. Egy érettebb nővel pedig lehet beszélgetni, nem úgy, mint a mai tini "elittel" (ribancokkal). Folyton megkapom, hogy fiatal vagyok és mit akarok? Mindig így kezdődik, és tényleg unalmas, hogy mindig nekem kell bizonyítanom, holott tudom, hogy el nem hinnék milyen jó lenne. De ha megkapom a lehetőséget a bizonyításra, onnan már csak élvezem, hisz nem sülhet el rosszul. Onnantól pedig én vagyok a koravén "kisfiú" a 19 évemmel, és az én mellkasomon fekszik a 25-26 esetleg 30 éves nő, és azt mondogatja mennyire érett vagyok, és nem is hitte volna...ez rendszeres. Tehát én az olyan nőket nem értem, akik elutasítják a fiatalabb hapsikat. Erre annyit mondok h puding próba...ha pedig meg se próbálja akkor nem tudja mit hagy ki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!