Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ciki lenne nektek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ciki lenne nektek, ha a korotoknál 4-5 évvel idősebb csajjal járnátok?

Figyelt kérdés
18-22 évre gondolok
2010. aug. 20. 23:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem az hogy ciki, de nem hiszem hogy megértenénk egymást..
2010. aug. 20. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Épp ezaz hogy nem ciki!
2010. aug. 20. 23:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen! Az ilyet hívják pumának (így jártam anyátokkal-ból:D)

Van az a határ ahol szerelem meg minden és elmegy, meg az ahol giccses. 30évesen nem lenne ekkora gáz de így az, sorry

2010. aug. 20. 23:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Ciki? Ugyanmár, dehogy ciki nekik :D Hozzám múltkor odajött egy 18 éves srác, és elkezdett udvarolni. Köpni nyelni nem tudtam, ismerem régóta, sajnáltam is nagyon, de nekem még a saját korosztályom sem jó, mindig is az idősebbeket szerettem, szóval nem igazán tudnék vele mit kezdeni, minden esetre le a kalappal a bátorsága előtt.
2010. aug. 20. 23:15
 5/11 anonim ***** válasza:

23:15

Én mindig ezt csinálom...ha kapcsolat nem is, de egy kiadós beszélgetés, szex, utána még kiadósabb beszélgetés feltétlenül összejön. Egy érettebb nővel pedig lehet beszélgetni, nem úgy, mint a mai tini "elittel" (ribancokkal). Folyton megkapom, hogy fiatal vagyok és mit akarok? Mindig így kezdődik, és tényleg unalmas, hogy mindig nekem kell bizonyítanom, holott tudom, hogy el nem hinnék milyen jó lenne. De ha megkapom a lehetőséget a bizonyításra, onnan már csak élvezem, hisz nem sülhet el rosszul. Onnantól pedig én vagyok a koravén "kisfiú" a 19 évemmel, és az én mellkasomon fekszik a 25-26 esetleg 30 éves nő, és azt mondogatja mennyire érett vagyok, és nem is hitte volna...ez rendszeres. Tehát én az olyan nőket nem értem, akik elutasítják a fiatalabb hapsikat. Erre annyit mondok h puding próba...ha pedig meg se próbálja akkor nem tudja mit hagy ki ;)

2010. aug. 20. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Neked beválik ez, de tudod nem tehetek róla, hogy nem tetszenek a nálam fiatalabbak. Világ életemben az idősebbek tetszettek, most 21 vagyok, és a 40-50 körüliek.
2010. aug. 20. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem itt lennénk, lazán elcsábítanálak téged is...nyitás kérdése, az egész :)
2010. aug. 20. 23:42
 8/11 anonim ***** válasza:
:'DDD Tévedsz. Sajnálom nekem tényleg csak az idősebbek tetszenek. Soha nem tetszettek a fiatalabbak, nem tehetek róla. Biztos gyakorlott ember vagy értesz az ilyesmihez, de ez csak egy olyannál működik akinek nincs idősebb korhoz kötött ízlése
2010. aug. 20. 23:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a lánynak cinkes. Egy 22 éves lány már jobb esetben önálló, dolgozó nő, a saját lábán áll, stb. Egy 18 éves fiú, hát... én nem kezdenék fiatalabbal.
2010. aug. 20. 23:46
 10/11 anonim ***** válasza:
én lány vagyok (22 éves) szerintem az adott két embertől függ, hogy őket zavarja-e ez... engem pl nem zavarna, de ez a fiútól is függ ;)
2010. aug. 21. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!