Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak mi az oka, h egyre több olyan párt látok,ahol a férfi vékony, a nőn meg van kb 10kg plusz?
Figyelt kérdés
Mostanság nagyon sok olyan párt látok, ahol vékony férfi megy kicsit husisabb nővel.2022. jún. 4. 19:51
11/19 anonim válasza:
Plusz a faszin is ott a 10 kg, csak ő normál kategória vele természetesen.
12/19 anonim válasza:
Ha egy nő nem figyel magára, husis lesz. A férfiaknak meg elfogynak az izmaik, lesoványodnak sokszor. Az izomtalan férfi és a husis nő ugyanaz a szint, ezért jönnek össze.
13/19 anonim válasza:
Tobb a tulsulyos férfi, mint nő. És ez statisztika, nem csak szelektíb megfigyelés eredménye.
14/19 anonim válasza:
Az utcán mindig azokat az embereket látjuk, akik abban a helyzetben vannak, amire aktuálisan vágyunk. Tipikus: szingliként boldog párkapcsolatolat, párkapcsolatban boldog szinhliket... nahh, te egy +10 kilös lányra vágysz, úgy tűnik 😃
15/19 anonim válasza:
Nem tudom, miért pontoztátok le a 13-as válaszom. Valszeg néhány férfi nem bírja megemészteni, hogy ők a kövérebbik nem. [link]
Pedig még a szülésre sem foghatják :)
16/19 anonim válasza:
Egyszerű. A párom imád sportolni én meg lusta dög vagyok xd
Neki ez jön be, bár csak 5kg plusz van rajtam 🤷🏻♀️
Meg az se segít, hogy mindketten imádunk enni
18/19 anonim válasza:
#15: Mondjuk ez az 5% olyan szintű, mint amikor az incelek rinyálnak a férfitöbbleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!