Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy testképzavaros nővel?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nővel, elég vékony és jól néz ki de bevallotta hogy ne furcsálljam hogy folyton nézi magát ahol visszatükröződik, mert testképzavara van, nem látja magát reálisan szerintem lehet kb 50 kilo.. kedves amúgy mert őszintén beszélt róla hogy sokszor szorong azon hogyan néz ki, én mondtam neki hogy csinos, de tényleg elég visszahúzódó2022. jún. 4. 07:58
1/8 anonim válasza:
Igen. Bár én általában szeretek komolyabb, lényegibb betegséggel rendelkezővel összejönni. Őszintén.., egy brutál súlyos testképzavar bőven nem kár annyi kínnal, mint egy átlagos bipolárisság, vagy maga a szorongás, vagy más esszenciálisabb dolog. De amúgy igen. Bárkivel összejönnék.
2/8 anonim válasza:
Semmiképpen sem. Nagyon nagy teher tud lenni ha súlyosbodik nála.
3/8 anonim válasza:
Igen, mert en is az vagyok, szoval megertem.
4/8 anonim válasza:
Ha egy nagyobb fogyás vagy valami bántalmazás után te vagy első pasija, akkor ezt simán "kinőheti", ha sokat dicséred. Viszont előbbinél tipikusan könnyen vissza is hízhat, akár attól, ha boldog, akár attól, ha nem az. Ha kamaszkora óta küzd ezzel, netán evészavarai is vannak, akkor ez jóval kevésbé valószínű és arra készülj, hogy nagyon ekörül fog forogni minden. Ehhez már jó pár év pszichológus kell, te kevés leszel. Kérdés, hogy ezt el tudod-e fogadni, mert attól még lehet másban jó társad. Mert persze klisé, és kell, hogy tetsszen, de ha igazán hosszú távra akarsz párt, akkor a személyiségét nézd, minden más, kinézet és aktuális gondok, változhat valamerre. Tehát most valamilyen, most valami zavarja, ha ez téged is zavar, akkor képesnek látod-e őt, hogy megoldja, akár segítséggel vagy olyan szintre hozza, ami mellett még inkább pozitív az élet, vagy inkább az önmaga farkát kergető, önsajnálatban dagonyázó típus. Ezt általában elég jól lehet szűrni abból, eddig milyen volt az élete, hogyan beszél önmagáról. Ha meg nem hosszú távra keresel, csak jól akarod érezni magad, aztán sodorjon, akkor meg hagyd, hogy sodorjon, majd kialakul, hogy jól érzed-e magad a társaságában vagy se.
5/8 harebell válasza:
A leírás alapján reálisan látja és jól kezeli a problémát, nyíltan tud beszélni róla. Ha tesz is azért, hogy változzon a helyzet, ez jó eséllyel nem fog egy kapcsolat rovására menni. Számomra legalábbis az önismeret, a tisztán látás és a javulni, fejlődni akarás mindig is fontosabb volt, mint hogy ne legyen semmi lelki/pszichés gondja a másiknak (most persze nem a komolyabb mentális betegségekre gondolok).
6/8 nemaRendőrség válasza:
Tehát egy nővel?
Igen, összejönnék egy nővel
7/8 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha tudok, segítenék neki, hogy jobban elfogadja magát.
8/8 A kérdező kommentje:
#4 Nem egész életében volt ez a problémája csak szakítások után
2022. jún. 4. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!