Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti támogatnátok a photoshop, retusálás betiltásât?
mert tudat alatt szerintem kihatassal van arra, hogy milyennek kepzeljuk az idealis partnert, mennyire vagyunk kritikusak. pl a ferfiak sokszor a natur sminkre hiszik azt, hogy a sminktelen allapot, es ha nincs smink, akkor mar jon a "beteg vagy? olyan sapadt vagy, karikas a szemed" stb.
amikor olyan idealok voltak mint pl monroe, vagy marlon brando, ami nem fenyevekre es egy stylist fashionista csapatnyi munkara allt az atlag notol/ferfitol... nem tudom, szerintem befolyasolja ez a parkapcsolatokat is, es karos a tarsadalomra nezve.
Nem.
Menj ki az utcára, látsz valós embereket.
"MINDENHOL tokeletesre retusalt emberek vannak"
Hazugság. Mert akkor mi van a rengeteg "body positivity" aktivistával, és az ő instagramjaikkal? Meg a köréjük szerveződő, számtalan tagot számláló mozgalommal?
És még mi mindent tiltsunk be? A beállítást, a megvilágítást, a sminkelést, az öltöztetést, esetleg az elfogadhatóan kinéző modellek alkalmazását? Esetleg 40 % elhízott modell, 25 % táskás szem kvóta minden reklámanyagra? Akkor majd jól fogod magad érezni?
Ahelyett, hogy a társadalomra mi káros, agyalj inkább azon, hogy a te gondolkodásra mi volt ennyire káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!