Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti támogatnátok a photoshop, retusálás betiltásât?
"kampanyolok? feltettem egy kerdest"
Ami arról szólt, hogy támogatnánk-e. Ez jellegzetesen politikai színezetű kérdés, amely támogatókat keres, tehát a mondatod jelentéstanilag igenis kampányolásnak minősül.
akkor tudod mit, csereld ki magadban arra, hogy mit gondoltok arrol, ha...
remelem visszaallt a lelki beked.
Természetesen nem támogatnám. Nem támogatom semmi felesleges betiltását csak azért, mert egyes embereket zavar, mindenféle ok nélkül. Ez alapján belehetne tiltani a húsevést, a vallásokkal szembeni jogos kritikákat és még rengeteg dolgot, ami visszavetne minket egy elég sötét és diktatórikus korszakba.
Nemrég olvastam egy novellát. Ott lehúzták azt, aki bármiben jobb volt, mint mások. A táncoslányok, akik szebbek voltak, kaptak egy csomó elcsúfító eszközt az arcukra és a testükre. Az énekesek, akik jobban énekeltek, csak eltorzított rossz hangon énekelhettek. A novella mondanivalója gondolom nem esne le...
Ja és felhoztad az érveket. Hogy nem hozunk fel a ps mellett érveket. Miért, te hozol fel ellene? Az nem érv, hogy nem tudok sehova sem menni, hogy ne látnák ps-elt képet. Engem nem zavar és nem befolyásol. Hiába mantrázod, hogy tudatalattiként hat mindenkire, de nem így van. Az ilyen dolgokat csak a semminek utána nem néző konteósok szeretik mantrázni, akik a világtitkai oldalról "okosodnak".
Tanulj művészetet. Én a szakmámból adódóan tanulom az ember felépítését, hol milyen izmok vannak, anatómia stb. Ehhez mind kb festményeket veszünk példának, arra mintázunk. Nem azt mondtam hogy régen a nők tökéletesek voltak, vagy sokkal szebbek. De ha megérted az emberi testet, akkor sokkal reálisabban tudsz gondolkodni. Nekem speciel csak ez miatt javult az önértékelésem. M÷g annyi hogy kerüld az ilyen internetes felületeket, jobban jársz.
19L
Előző vagyok.
Tudod az az emberi faj legnagyobb hibája, hogy sosem maga vagy magán akar változtatni, hanem azt akarja, hogy valaki vagy valami más változzon/változtasson helyette, hogy neki jó legyen. (Lásd, környezetvédelem, mindenki tudja mi a teendő, de mindenki másra mutogat)
23, megis milyen mas kerdeseimbol szurted ezt le? es az, hogy szerintem totalisan felcserelheto a ket szo, egyaltalan nem azt jelenti, hogy ne vallalnam a szavaimert a felelosseget. egyszeruen nem ugy, olyan intenciokkal irtam le ahogy azt te bekepzeled. szori, hogy felboritom az egybites vilagkeped...
tobbiek, most nem nezem meg ki melyiket irta...megis miert ne esne le a mondanivalo? lol. szerinted hulye vagyok, mert mas a velemenyem? amugy rengeteg eset bizonyitja a karos hatasat ezeknek a kepeknek, kis tinilanyok akik anorexiasak lesznek, szamos model allt mar fel es boritotta az asztalt, hogyan kergettek oket is evesi zavarokba. az, hogy a ferfiak nem latjak, ha natur sminkben vagy, nekik az a "termeszetes".... ezek nem ervek? de mindjart idelinkelem basszus az osszes kerdest, ahol meg ezen sirtak, hogy de a photoshop, meg a teljesithetetlen elvarasok. :D
nemtudom mi koze van a husevesnek es a vallasi szolasszabadsagnak a marketing celu kepek retusalasahoz. igazabol tudjatok mihez tudom hasoblitani? mint h a kajakepet sem kajak a legtobb fenykepen, reklamban. muanyagbol tokeletes ivure froccsontott tej, borotvahab tejszinhab helyett es hasonlok. kb olyanok ezek a retusalt kepek, mint a big mac a plakaton es a tanyerodon. de ti ezt eltetitek, hat nekem nyolc, csak baromira nem ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!