Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti támogatnátok a photoshop,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lachesys kérdése:

Ti támogatnátok a photoshop, retusálás betiltásât?

Figyelt kérdés
tehat, ha innentol semmilyen marketinganyagon nem lehetne az emberi testet retusalni. csakis a nyers kepeket hasznalhatnak fel. igy talan kevesbe irrealis idealkep lenne az emberekben, ha latnank, hogy a modelleknek is neha taskas a szeme, van egy pattanasa, vagy nincs olyan dereka amit kb csak lengobordak kivetetesevel lehetne elerni. (ferfimodellekre is vonatkozik, de ott talan kevesbe szamit ez es kevesebb veluk a mediaanyag is)

2019. nov. 19. 20:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%

"kampanyolok? feltettem egy kerdest"

Ami arról szólt, hogy támogatnánk-e. Ez jellegzetesen politikai színezetű kérdés, amely támogatókat keres, tehát a mondatod jelentéstanilag igenis kampányolásnak minősül.

2019. nov. 19. 22:05
 22/33 A kérdező kommentje:

akkor tudod mit, csereld ki magadban arra, hogy mit gondoltok arrol, ha...

remelem visszaallt a lelki beked.

2019. nov. 19. 22:07
 23/33 anonim ***** válasza:
47%
Nem cserélem. Vállald a felelősséget a saját szavaidért, pláne azokért, amelyek itt fölül vastag betűvel vannak kinyomtatva. Bár ahogy elnézem a többi itteni kérdésedet, neked úgy általában semmiért nem szokásod felelősséget vállalni. Csá.
2019. nov. 19. 23:44
 24/33 anonim ***** válasza:
47%
A lelki békém továbbra is kiváló, nem mintha bármi közöd lenne hozzá.
2019. nov. 19. 23:44
 25/33 anonim ***** válasza:
69%
NEM!!!!!
2019. nov. 19. 23:46
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nem támogatnám. Nem támogatom semmi felesleges betiltását csak azért, mert egyes embereket zavar, mindenféle ok nélkül. Ez alapján belehetne tiltani a húsevést, a vallásokkal szembeni jogos kritikákat és még rengeteg dolgot, ami visszavetne minket egy elég sötét és diktatórikus korszakba.

Nemrég olvastam egy novellát. Ott lehúzták azt, aki bármiben jobb volt, mint mások. A táncoslányok, akik szebbek voltak, kaptak egy csomó elcsúfító eszközt az arcukra és a testükre. Az énekesek, akik jobban énekeltek, csak eltorzított rossz hangon énekelhettek. A novella mondanivalója gondolom nem esne le...

Ja és felhoztad az érveket. Hogy nem hozunk fel a ps mellett érveket. Miért, te hozol fel ellene? Az nem érv, hogy nem tudok sehova sem menni, hogy ne látnák ps-elt képet. Engem nem zavar és nem befolyásol. Hiába mantrázod, hogy tudatalattiként hat mindenkire, de nem így van. Az ilyen dolgokat csak a semminek utána nem néző konteósok szeretik mantrázni, akik a világtitkai oldalról "okosodnak".

2019. nov. 20. 02:23
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj művészetet. Én a szakmámból adódóan tanulom az ember felépítését, hol milyen izmok vannak, anatómia stb. Ehhez mind kb festményeket veszünk példának, arra mintázunk. Nem azt mondtam hogy régen a nők tökéletesek voltak, vagy sokkal szebbek. De ha megérted az emberi testet, akkor sokkal reálisabban tudsz gondolkodni. Nekem speciel csak ez miatt javult az önértékelésem. M÷g annyi hogy kerüld az ilyen internetes felületeket, jobban jársz.

19L

2019. nov. 20. 07:34
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Tudod az az emberi faj legnagyobb hibája, hogy sosem maga vagy magán akar változtatni, hanem azt akarja, hogy valaki vagy valami más változzon/változtasson helyette, hogy neki jó legyen. (Lásd, környezetvédelem, mindenki tudja mi a teendő, de mindenki másra mutogat)

2019. nov. 20. 07:59
 29/33 A kérdező kommentje:

23, megis milyen mas kerdeseimbol szurted ezt le? es az, hogy szerintem totalisan felcserelheto a ket szo, egyaltalan nem azt jelenti, hogy ne vallalnam a szavaimert a felelosseget. egyszeruen nem ugy, olyan intenciokkal irtam le ahogy azt te bekepzeled. szori, hogy felboritom az egybites vilagkeped...

tobbiek, most nem nezem meg ki melyiket irta...megis miert ne esne le a mondanivalo? lol. szerinted hulye vagyok, mert mas a velemenyem? amugy rengeteg eset bizonyitja a karos hatasat ezeknek a kepeknek, kis tinilanyok akik anorexiasak lesznek, szamos model allt mar fel es boritotta az asztalt, hogyan kergettek oket is evesi zavarokba. az, hogy a ferfiak nem latjak, ha natur sminkben vagy, nekik az a "termeszetes".... ezek nem ervek? de mindjart idelinkelem basszus az osszes kerdest, ahol meg ezen sirtak, hogy de a photoshop, meg a teljesithetetlen elvarasok. :D

nemtudom mi koze van a husevesnek es a vallasi szolasszabadsagnak a marketing celu kepek retusalasahoz. igazabol tudjatok mihez tudom hasoblitani? mint h a kajakepet sem kajak a legtobb fenykepen, reklamban. muanyagbol tokeletes ivure froccsontott tej, borotvahab tejszinhab helyett es hasonlok. kb olyanok ezek a retusalt kepek, mint a big mac a plakaton es a tanyerodon. de ti ezt eltetitek, hat nekem nyolc, csak baromira nem ertem.

2019. nov. 20. 09:14
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel, hogy jön egy diktatórikus rendszer és betiltja a retust. (Ami azóta létezik, hogy van fényképező, de mindegy....) Akkor mi lenne? Ugyanúgy vannak hibátlan bőrű, tökéletes alkatú, gyönyörű emberek, akiknek kb egyáltalán nem kell retusálás. Akkor mit csinálnál, a szépnek lenni is tilos lenne? Agyadra ment a pinahiány szerintem.
2019. nov. 20. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!