Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ukrán menekült csajjal randizom, mire számítsak?
Én nyírségben élek.Első napokban a haverjaimmal már a határon voltunk ha volt jobb nő mindig felajánlottuk neki jöhet hozzánk lakni.
persze mikor hazavittem,mivel vállalkozó vagyok és elég jól megy,hirtelen leesett a nőnek mindig hogy HOPPÁ!!!! ha innen kitesznek mehetek a menekültszállóra 10 ember egy szobában, közös zuhany, meg hasonló fincsiségek.
na mikor ezt feldolgozta mindjárt lett romantika,egy kis ez mag az.
ha már nem akartam vele lenni, mindig elvittem egy segélyközpontba ott segítettek neki központokba menni.
majd mentem és kerestem másik nőt aki segítségre szorult.
Jobb így segíteni nekik, mint utcán hagyni.
sokan még azóta is irogatnak hogy csak takarítani vagy főzni is eljönnének pár ezer ft-ért csak legyen valami.
Attól, hogy ukrán, és menekült, még ugyanolyan ember, mint bárki más. Neki is van önálló személyisége, a származása alapján pedig nem lehet általános igazságokat mondani róla. Közöttük is van minden féle személyiségű, akárcsak a magyarok között.
Azt azért tartsd szem előtt, hogy nem kis trauma elhagyni az addigi biztos életet, persze, hogy ezt ki miként dolgozza fel, az megint csak egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!