Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig fizet a pasi randizásko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fizet a pasi randizáskor és mikortól felezés?

Figyelt kérdés
Az szerintem alap hogy első randin pasi fizet. Talán az is hogy másodikon. Lányok, ti meddig hagyjátok? Férfiak, ti meddig teszitke mindezt szívesen?
2022. máj. 30. 08:30
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Nekem alap, hogy első randi felezős, utána felváltva.
2022. máj. 30. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Nő vagyok, és még soha életemben nem fizettem randin pedig 15 évig randiztam, mire meglett az igazi! Már férjnél vagyok, nyilván közös a kassza, de ha etterembe megyünk, vagy barmilyen randi program van, akkor is ő nyujtja oda a bankkartyát/KP.t.
2022. máj. 30. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Mindig felesbe.

Sajnalatosan egy egy randi utan ha teszem azt fizetett a srac egy teat vagy kv nekem maris lehuzos ribi lettem. (500.-) haegsem akartam folytatani.

Ennek megelozese az h elobb erkezem es rendelek fizetek magamnak.

2022. máj. 30. 09:16
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Első randira én hívtam el mindig a lányt, így én is fizettem. Ilyenkor mindig megemlítette a lány, hogy 'ó hát igazán nem kellett volna' meg 'fizettem volna én is'. Így szívesen tettem. És mondtam is, hogy legközelebb majd te hívsz meg valamire akkor. És így is volt, legközelebb fizettek nekem egy mozigyegyet, vagy hoztak saját készítésű sütit (sétálós randira), de ha nem volt nagyon tehetős is a csaj, meghívott egy borkólára, a többit utána meg én álltam, de utána a kapcsolatban közös volt mindig a kassza.

Látszik valakin, hogy milyen beállítottságú és bár 'a férfi kezedeményez' híve vagyok, ezután a teljes egyenjogúságba és egyenlőségban hiszek.

2022. máj. 30. 09:27
 5/9 nemaRendőrség ***** válasza:
79%

Első randin én fizettem, másodikon odaadta a pénzt, a mostmár feleségem, hogy én adjam oda a pincérnek.

Furcsálltam, de elfogadtam.

Azóta már nincs ilyen. Engem nem érdekelnek ezek a dolgok, hogy ki vezet, ki adja oda a pénzt stb

2022. máj. 30. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Én férfi vagyok, én mindig fizetek magamtól, nem vagyok fillérb@szó fajta. Egyszerűen nem hívom meg olyan helyre a csajt, amit nem engedhetek meg magamnak.

Az nem tetszik, hogyha a csaj fel sem ajánlja a fizetést (udvariasságból), amit én utána visszautasíthatok.

2022. máj. 30. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom nem 10-20 ezres számlákat csinál a normális ember a randikon, így a férfinek az a kávé 2 -3 rose fröccs meg 2 feles nem fog annyira fájni.
2022. jún. 6. 16:53
 8/9 nemaRendőrség ***** válasza:
58%
Két kávé három fröccs meg 2 feles elég fura randi számla, de ez hacsak nem falusi késobálóba mentek akkor több mint 10e ft
2022. jún. 6. 18:03
 9/9 A kérdező kommentje:
konkrét példa: első és második randin összesen nem volt 2000 ft-os fogyasztásom, de azóta hívott étterembe, az nyilván több lesz
2022. jún. 6. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!