Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megmondani a barátomnak hogy leakarok vele feküdni?
Figyelt kérdés
Még nem feküdtünk le, hát nem is voltunk olyan helyen ahol lehetne . Nálam otthon nem tudunk és nála sem de van egy hely ahol tudunk, csak nyilván kulcsot kéne hozznia stb. és hát konkrétan nem szeretném megírni/ mondani neki. Hanem valahogy burkolatabban de egyértelműen. Pl. Nem akarok ilyet, hogy figyelj legközelebb szexeljünk.2022. máj. 21. 21:59
31/34 anonim válasza:
Az a meglepő, hogy ezt nem tudod elmondani, éreztetni. Kb
Mintha 13 éves lennél.
32/34 anonim válasza:
"egy ideig nem fogunk találkozni ő munka én az egyetem miatt"
Mennyi ideig?
Szerintem se lenne jó sürgetni.
33/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nem is fogom sürgetni, átgondoltam alaposabban. Hát egyébként 1 hét az idő.
2022. máj. 24. 00:27
34/34 anonim válasza:
Mond neki, hogy "félóra 4 ezer, 1 óra nyolc, ebben benne francia és szexben csak óvszerrel. NEFÜRGYÉ LE!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!