Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megmondani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megmondani a barátomnak hogy leakarok vele feküdni?

Figyelt kérdés
Még nem feküdtünk le, hát nem is voltunk olyan helyen ahol lehetne . Nálam otthon nem tudunk és nála sem de van egy hely ahol tudunk, csak nyilván kulcsot kéne hozznia stb. és hát konkrétan nem szeretném megírni/ mondani neki. Hanem valahogy burkolatabban de egyértelműen. Pl. Nem akarok ilyet, hogy figyelj legközelebb szexeljünk.

2022. máj. 21. 21:59
1 2 3 4
 21/34 Dzsoki ***** válasza:
100%
Így,ahogy nekünk írtad. Egyébként,több helyen is van Budapesten,ahol néhány órára is bérelhető egy szoba. A kulcs stimmel,de a tulaj hozza. Esetleg elmondja,hogy hol van,illetve,hová kell visszavinni. Egyébként,lehet,hogy én vagyok nagyon konzervatív,de nem a fiú kérdezi meg a lánytól,hogy nem akarnánk még szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat?
2022. máj. 22. 01:12
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

#21:

“Egyébként,lehet,hogy én vagyok nagyon konzervatív,de nem a fiú kérdezi meg a lánytól,hogy nem akarnánk még szorosabbra fűzni a kapcsolatunkat?”

OFF: Attól függ. A kapcsolatunkban én vagyok az, aki kommunikációban dominál, lévén elég közléskényszeres vagyok. Mondjuk ehhez meg is találtam azt a partnert, akivel így pont jól érezzük magunkat.

/ Kérdező, nem kell elsietni, hidd el. Az ilyenek gyakran spontán jönnek maguktól.

2022. máj. 22. 04:43
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy a kulcs nála van, a zár pedig nálad, és nagyon ki kéne már nyitni.
2022. máj. 22. 04:53
 24/34 A kérdező kommentje:
Hát ja neki lehet kéne mondani,de nyilván ezért nem akarnám oda vágni nyersen, hanem hogy értse meg hamár úgy is sokat utalt nekem, meg konkrétan is mondott ki dolgokat. Pl. Most jól jönne egy ágy. Én semmit nem elleneztem ilyenkkor amikor mondott ilyeneket, szóval az pipa, csak kéne vmi löket
2022. máj. 22. 09:28
 25/34 Dzsoki ***** válasza:
66%
Kedves White! Akkor te nő vagy? Tehát,már rákérdeztél volna a kérdező helyében? Továbbá,egy kicsit nekem az is érthetetlen,hogy a nő akarna inkább szexelni,mint a fiú. Legalábbis,ezt olvastam ki a kérdező kérdéséből.
2022. máj. 22. 10:16
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
#25 Akkor rosszul értelmezed. A srác már többször szóba hozta, csak nem történt semmi. Gondolom a csaj reakcióját várta, aki elvileg csak csendben nézte. XD
2022. máj. 22. 10:22
 27/34 Dzsoki ***** válasza:
50%
Az lehet,kedves 26-os! A kérdésben nincs ilyen,a kérdező kommentjében is csak annyi,hogy egyszer utalgatott rá. Hogy jön ki ebből,hogy a srác már többször szóba hozta? Értelmezésem szerint,egy alkalom,amikor utalgatott rá,konkrétabban pedig,hogy jól jönne egy ágy! Amennyiben kettő,akkor sem több. Az ugyanis,legalább három.
2022. máj. 22. 10:34
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tényleg nem megy az értelmezés: "sokat utalt nekem, meg konkrétan is mondott ki dolgokat."

Ezt a részt valahogy többször is semmibe vetted. :D

2022. máj. 22. 10:37
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kellett volna ráharapnod mikor utalgatott.
2022. máj. 22. 10:39
 30/34 A kérdező kommentje:
Hát én belegyeztem nem egyszer 😆, csak nem tudom mire vár még. Hát ja de nem csak azt akarom vele, kettesben lenni, simán hozzá bújni csak ágyon, nem elég nekem az olelkezes ülve / állva. Most miért meglepő hogy nőként úgymond "sürgetnem "😀
2022. máj. 22. 12:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!