Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj a hozzáállásommal, hogy ennyire nem hoz lázba egy lány sem akikkel randizok?
Egy ideje tinderezem, bőség zavara, sok match-et feldob, találkozók is vannak bőven, és amúgy többnyire szép,kedves lányokkal találkozom, de valahogy egyikkel sem érzem egyből azt, hogy akarnék tőlük bármit is. Aztán a forgatókönyvek többnyire úgy zajlanak, hogy vagy a lány elkezd nyaggatni, hogy nem látja rajtam az érdeklődést,amitől befeszülök és néhány kellemetlen üzenetváltás, vagy egy még kellemetlenebb második randi után elköszönünk egymástól. Vagy szimplán elkezd nagyon nyomulni, ami taszítóan hat rám ennyire az ismerkedés elején. Vagy megírja, hogy nem velem akarja folytatni vagy szimplán felszívódik ,ilyenkor megkönnyebbülök, hogy nem nekem kell majd visszautasítani.
Voltam amúgy már szerelmes 2x, de azokkal a lányokkal szép fokozatosan ismertük meg egymást (egyetemen/munkahelyen), nem ilyen direkt szituációban.
#1 Nem nekem való az egy dolog, de jelenleg nem nagyon tudok máshol ismerkedni. Egyetemet befejeztem, munkahely online van, barátaim szétszóródtak.
#2 Hát nagyon tudom sajnálni azokat, akik szerint ez egy hihetetlen álomélet kiégetten, érdektelenül vergődni egyik sikertelen randiból a másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!