Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet a baj a hozzáállásomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj a hozzáállásommal, hogy ennyire nem hoz lázba egy lány sem akikkel randizok?

Figyelt kérdés

Egy ideje tinderezem, bőség zavara, sok match-et feldob, találkozók is vannak bőven, és amúgy többnyire szép,kedves lányokkal találkozom, de valahogy egyikkel sem érzem egyből azt, hogy akarnék tőlük bármit is. Aztán a forgatókönyvek többnyire úgy zajlanak, hogy vagy a lány elkezd nyaggatni, hogy nem látja rajtam az érdeklődést,amitől befeszülök és néhány kellemetlen üzenetváltás, vagy egy még kellemetlenebb második randi után elköszönünk egymástól. Vagy szimplán elkezd nagyon nyomulni, ami taszítóan hat rám ennyire az ismerkedés elején. Vagy megírja, hogy nem velem akarja folytatni vagy szimplán felszívódik ,ilyenkor megkönnyebbülök, hogy nem nekem kell majd visszautasítani.

Voltam amúgy már szerelmes 2x, de azokkal a lányokkal szép fokozatosan ismertük meg egymást (egyetemen/munkahelyen), nem ilyen direkt szituációban.

2022. máj. 18. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ahogy te is írtad, nem neked való ez az ismerkedési forma. Lehet hogy tudat alatt túl nagy nyomást érzel, hogy ez most randi, jónak kell lenni, hisz azért találkoztatok. De ha élőben ismerkedsz, akkor lehet először nem is tudod, hogy azzal az illetővel fogsz randizni, csak tök random lazán megismerkedtek, és kialakulnal érzések. Nem hiszem (legalább is nekem nem) hogy egy-két tinderes randi alatt ki tud ez alakulni. Vagy ha igen, akkor ahhoz tényleg a megfelelő partner kell, akikkel találkoztál számodra nem voltak megfelelők, szerintem maradj az élő ismerkedésnél, még mielőtt nagyon elmenne a kedved az egész randizás dologtól. :)
2022. máj. 18. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Ismerve az online dating követelményeket ez egy nagyon szép kitalált mese volt. Mostanában este 11 fele mindig jön valaki egy esti mesével, amiben az álmait írja le lefekvés előtt :).
2022. máj. 18. 23:12
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Nem nekem való az egy dolog, de jelenleg nem nagyon tudok máshol ismerkedni. Egyetemet befejeztem, munkahely online van, barátaim szétszóródtak.

#2 Hát nagyon tudom sajnálni azokat, akik szerint ez egy hihetetlen álomélet kiégetten, érdektelenül vergődni egyik sikertelen randiból a másikba.

2022. máj. 19. 00:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem ment az a hirtelen ismerkedés. Nekem is kellett, hogy fokozatosan megismerjük egymást (egyetem/munkahely szintén)
2022. máj. 19. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező lehet, hogy rádöbbentél mégsem vagy leszbikus?
2022. máj. 21. 21:47
 6/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ja amúgy lány vagy fiú vagy? Szerintem egy ideig jegeld a témát.
2022. máj. 23. 05:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi alapján találkozol? Hogyha írásban, telefonon megvan a kölcsönös szimpátia, élőben vonzónak találod, nehezen tudom elképzelni, hogy mindenki unszimpatikus legyen élőben. Olyan esetben tudom elképzelni, ha jelenleg nem keresel párkapcsolatot, mégis erőlteted.
2022. máj. 23. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!