Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne, ha elhivnám kávézni az orvosom?
"Hát éppenséggel nem nézek ki rosszul"
Az nagyon jó hír. Akkor dobd be magad bajnok! Esetleg amúgy nem ő a nőgyógyászod? Mert akkor pl. az nagyon jó trükk, ha kacsintasz egyet a vagináddal vizsgálat közben. Arra a világon még soha senki nem tudott nemet mondani.
Nem, nem a nőgyógyászom.
#12 Miért?
Ha nem jön össze "maradhatok barátok", vagy maradhatsz a pàciense
Vagy ez csak nálatok nőknél játszik?
#15 megint itt vagy ?
Szerintem téged jól meg kellene dugni nem lennél ilyen mufurc, ha adsz egy címet rendelek neked egy kèjrudat
#14 Mármint mi játszik csak nálunk?
Egy kevésbé jóképű férfi is lehet nagyon jó kisugárzású, és fordított esetben is, de szerintem a kölcsönös vonzalom /szimpátia minden esetben érezhető két fél között.
Nem nagyképűségből írom, hogy jól nézek ki, de még így is félek a visszautasitástól.
Senki se vitatja, hogy nem nézel ki jól. 15-ös egy megkeseredett ronda nő, aki próbálja a frusztrációját kivetíteni provokációval az itteni ronda férfiakra.
#14 voltam csak onnan jött a gondolat - ahogy itt , és sok helyen is olvasni , előjön , hogyha az nőt nem mozgatja meg a férfi , akkor felajànlhatja a barátságát, ami "egy nagyszerű csodálatos dolog" , ha ugyanezt teszi egy férfi a nőnek akkor már nem lesz èrtèke?
Nem hinném hogy fogsz merni lépni , marad az egész egy mi lett volna szitu
Igen, sztm ciki.
Ha jó orvos,tényleg jó,az kincs,én nem vinném el ilyen irányba a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!