Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vakrandin volt már meglepetés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vakrandin volt már meglepetés, hogy a partner hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Ha nem láttatok egymásról képet, csak leirtátok egymásnak hogy néztek ki, és nagyon nem úgy nézett ki a másik: gondolok a telt alatt az úristen kövérre vagy a kevés hajú alatt a kopaszra

2022. máj. 12. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem igen, teljesen máshogy nézett ki.
2022. máj. 12. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Hogyne, életemben nem okoztam még olyan csalódást 😁. Meg is sajnáltam szegény lányt, úgyhogy köszönés után sztornóztuk a randit.
2022. máj. 12. 10:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Te hogy nézel ki?
2022. máj. 12. 11:03
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 mit számit a kinézetem?
2022. máj. 12. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Fénykép is lehet megtévesztő. Egyszer randiztam egy lánnyal, aki képen nagyon vonzó volt, de élőben ebből semmi se jött át. Aztán beszélgetés közben elmondta, hogy van egy fotóművész barátja, ő készítette róla azokat a fényképeket. A srác kiváló fotós lehetett, mert valóban messze többet hozott ki a lányból, mint ami valójában benne volt.
2022. máj. 12. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy kép után volt randi, végülis ő volt a képen csak -5 év -25kg különbséggel.
2022. aug. 4. 17:49
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 ejha. Lett belőle folytatás vagy pár perc után "helló, szia"?
2022. aug. 5. 17:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Darabig próbálkozott még utána, de kapufa.
2022. aug. 5. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, egyszer.Társkeresős leírás alapján eszembe sem jutott, hogy kisebbségi, végül kiderült, hogy az "oláh cigány" nemzetiségbe tartozik. (Azóta fényképnélküliekkel szóba sem állok.)

Olyan is volt, hogy az illető 5 évvel ezelőtti fényképpel ismerkedett társkeresőn és brutálisan rossz irányba változott élőben. Hamar félbeszakítottam a randit és ezt közöltem is vele. Óriási csalódás volt.

2022. okt. 1. 18:06
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 fatya. Én jártam már úgy, hogy a képen vonzó, jól beállitott séróval pózolt egy pasas, talin meg egy tök más hajú p*cs jelent meg. Rövid tüskés hajú férfiak a zsánerem és bakter ha nem olyannal jön össze.
2022. okt. 1. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!