Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez már kapcsolatnak számít,vag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már kapcsolatnak számít,vagy nem?

Figyelt kérdés

Tudom,meg kéne kérdezném a sráctól,de félek a választol.

Röviden annyit kell tudni a mi kis osszejarasunkrol

Hogy szexelünk,sokat beszélgetünk,lelkizgetunk,eljarunk erre-arra,meghív enni,inni,szórakozni.

Fel jön csak miattam másik városból,hogy találkozzunk.

Nem tudom.Tzdom,hogy kedvel,de nem mondtuk ki mi van köztünk

.Félek is ettől,hogy ezt úgy kijelentsuk,viszont illene tudni.Egyszeruen a szex se olyan,mióta azon gondolkozok,hogy ez most mi köztünk.Felek hogy megbánt,én megkedveltem,ez tény.

Félek a visszautistastol

Meg annyi nője volt már..pont én kellek neki :D

Nem tudom,szeretek vele lenni minden formában, és nem is nagyon hagy békén mindig kitalál valami programot nekem.Idot szán rám.De kezdem egy kicsit furán érezni magam ebben a helyzetben így.

2022. máj. 11. 21:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Ez csak szex kapcsolat a kötelező körökkel hogy Beléd dughasa
2022. máj. 11. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább tűnik a leírásod alapján valamiféle barátság extrákkal kapcsolatnak és nem párkapcsolatnak
2022. máj. 11. 22:19
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Biztos kedvel meg minden, de ha komolyan gondolná, már szóvátette volna mik a szándékai.
2022. máj. 11. 22:21
 4/13 Dzsoki ***** válasza:
47%
Igazuk is van az előttem íroknak,meg nem is. Előfordulhat,hogy barátság extrákkal,illetve szexkapcsolat kötelező körökkel,de amikor erre-arra is mentek,szórakozni is,meg lelkiztek is,akkor ez azért több,mint csak egy szexkapcsolat vagy barátság extrákkal. Mi a realitása,hogy hozzád költözik vagy te hozzá? Ugyanis úgy értelmeztem,hogy nem egy városban éltek. Az igaz lehet,hogy sok nője volt,de igen,lehet,hogy te kelessz neki. Valamiért vagy valamiben,jobban bejössz neki,mint az előző nők. Szóval,az egész alfája és omegája az,hogy hol fogtok együtt élni,ha élettársak vagy házasok lesztek? Amennyiben mindketten a saját városotokban éltek továbbra is,akkor ez,egy egymást jól megértő,két ember közötti szexkapcsolat,illetve barátság,sok extrával.
2022. máj. 12. 00:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mióta tart a ti kis összejárásotok?
2022. máj. 12. 01:18
 6/13 A kérdező kommentje:
3-4hónapja.És de,egy városban lakunk,de most külön munka miatt.
2022. máj. 12. 03:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi baja az emberekkel a barátság extrákkal dologgal. Sok helyen bejön, megvéd a csalódástól a kudarctól, de közben teljesen olyen mintha együtt lennétek... Főleg amit te leírtál.. Én örülnék neki ha ilyen lenne nekem. ELvisz mindenhova, beszélget veled, lelkizik, szexeltek... Mi kell még?

Hány évesek vagytok?

2022. máj. 12. 08:49
 8/13 Dzsoki ***** válasza:
Kedves 7-es! Nincs vele gond,rövid távon. Nekem sem lenne ellenemre. Több év után azért el kell dönteni,hogy akkor összeköltöznek vagy elfelejtik egymást. Esetünkben,3-4 hónapja tart. A további 13-14 hónap is lehet ilyen. Esetleg,még 13-14 hónap. Utána,csak el kell dönteni,hogy merre tovább? Esetleg,évtizedekig ez legyen?
2022. máj. 12. 09:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Hát akik már ilyen hosszú ideje csinálják és az egyik félnek nem jó akkor mondani kell és dönteni ennyi

Ha nem tudsz dönteni az azt jelenti még nem elég rossz ahhoz hogy dönts :D

De pl igy 20-25év között tökéletes egy ilyen kapcsolat

ha komolyabbat akarsz, gyereket,házat stb akkor dönteni kell és lépni

2022. máj. 12. 10:10
 10/13 anonim ***** válasza:

A barátság extrákkal dologgal az a baj, kedves 7-es, hogy rohadt könnyen bele lehet szeretni valakibe, akivel a kimondott elköteleződést leszámítva minden tekintetben úgy viszonyultok egymáshoz, mint egy párkapcsolatban tennétek, és ha ez kizárólag a te részedről történik meg, akkor mindent mondhatsz, csak azt nem, hogy meg lettél óvva a csalódástól. A "barátod" kedvére dugogat, miközben minden joga megvan akár kalandozgatni melletted, akár aktívan keresni olyan nőt, akit (veled ellentétben) érdemesnek tart arra is, hogy megossza vele az életét, és neked egyetlen rossz szavad nem lehet ehhez, hiszen magad bólintottál rá korábban, hogy jó lesz neked "kötöttségek nélkül", kilépni meg lehet, hogy még hosszú hónapokig nem tudsz belőle ezen a ponton, mert túl jó érzéssel tölt el, hogy legalább ennyi jut neked a másikból.

Persze tök király, ha mindketten a helyén tudjátok kezelni a kapcsolatot, és annak a kereteihez tudtok igazodni érzelmileg, csak nem ez a jellemzőbb forgatókönyv, hanem az, hogy valakit kihasználnak, aztán hoppon marad. A kérdezőt is azért foglalkoztatja a kérdés, mert már elkezdett belehabarodni a srácba, nem tagadja.

2022. máj. 12. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!