Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mekkora red flag, ha ferdített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora red flag, ha ferdített a családjával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Azt mondta, az anyja orvos, pedig orvosírnok. Mikor kiderült, kérdőrevontam, ködösített, hogy az anyja is tud annyit, mint egy orvos.

2022. máj. 10. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Menekülj
Még egy esélyt érdemel
36 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Hát, aki hazug az hazug.
2022. máj. 10. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Háát... az a baj hogy ha apróságokban hazudik, akkor nagy dolgokban is fog. Kit érdekel amúgy hogy mi az anyja? Senkit. De vannak dolgok amik már igenis tartoznak az emberre. Szerintem gáz dolog eleve hazugsággal nyitni.

Volt olyan ismerősöm (közepkorú emberek) ahol a pasas hazudott arról hogy az anyjával él, azt hazudta hogy csak napközbe van nála a muter. Aztán amikor a nő (ő az ismerős) először ment hozzá, kibukott hogy a kedves mama ott lakik, ő nem tudta hogy a fia hazudott, de a pasi akkor se vallotta be, nem mondott semmit.

Csak jóval később. Nem az a gáz hogy az anyjával lakott, ő is túl egy váláson, nem volt akkora vagyon hogy lakást vegyen stb. Hanem hogy konkrétan az ember szemébe hazudott. Nekem az ilyen ember elég jellemtelen, én ilyennel nem akarnék semmit, barátkozni se nemhogy párkapcsokatra.

2022. máj. 10. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hazugság nem megbocsátható!
2022. máj. 10. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem is csak az a baj, hogy hazudott. Sokat elárul róla, hogy fel akart vágni azzal, hogy orvos az anyja.

Én dobbantanék.

2022. máj. 10. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ködösítés, ez hazugság (kiv. ha agyilag nem stimmel vele valami, és azt hiszi, mondhatja vkire, hogy orvos, ha tud annyit). Másban is megpróbálj majd átejteni. Sztem hanyagold.
2022. máj. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!