Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen kapcsolata van a párja családjával?
Az a baj, hogy valahányszor eddig összejöttem valakivel mindig vagy azért mentünk szét mert meg csalt, vagy mert sose voltam elég jó az anyósomnak és ellenem uszította a fiát és elég csúnyán be kavart mindig míg végül vége lett.
Ki hogyan küzd ezek ellen hogy ilyen soha többé ne történhessen meg?
Csak nehéz olyat találni sajnos.
Vagy nem tudom az ilyet hol tudnám meg találni.
Apukája és az új felesége imád engem. :D A felesége volt az ügyvédem is a bíróságon, mikor apám pereskedett rajtam. :)
Az anyja meg egy szarrágó nyomorék zsarnok. Nem is tartjuk vele a kapcsolatot. A fiáról lehúzta az utolsó réteg bőrt is az érzelmi zsarolásával, mindenből kiforgatta, amit az apjától kapott (gyerek volt még), mert hogy neki az jár. Soha nem a fia javait nézte, hanem azt, hogy ő kapjon meg mindent. És ezt nem csak az apjával szemben csinálta, hanem velem is. Egy tipikus kisajátítős, rátelepedős, követelőző szar ember, akit meg tudnék fojtani egy kanál vízben azért, amilyen a fiával volt. Van a nevén vagy 3 ingatlan, az egyikben csak úgy lakatta a fiát, hogy egy vázát nem tehetett arrébb. Mikor összeköltöztünk, ki akart onnan rúgni, mert hogy ő nem hagyta jóvá, hogy a fián kívül más is éljen ott meg mikor azt mondtam, hogy rendbe kellene rakni normálisan ezt a lakást és nem szemrebbenés nélkül nézni hogy a halott nagymama dolgai között élünk, de úgy nyilván nem költünk rá, hogy nincs is benne tulajdonrésze a fiának, én voltam a haszonleső... Aztán végül sikerült eladnunk a családi házat és lett anyukámnak meg nekem is véve lakás, ahova költözhettünk, azóta nem is láttuk ezt a férget. A fia normális, csak nem tudott neki nemet mondani, ezért is hagyta a francba, mikor én elküldtem a búsba és azt mondtam, hogy induljunk innen a fenébe és ha van egy kis esze, megszakítja vele a kapcsolatot, mert örökké rá lesz így telepedve.
Én a párommal 3éve vagyunk együtt.
Sajnos egy helyen, de külön családi házba lakunk az anyóstól.1,5éve hogy haragba vagyunk,meglátom az utcán,mint aki nem is ismeri.A fia megy hozzá hiszen az anyja,de engem várhat. 😂
Semmilyen.
És jól is van ez így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!