Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok tippet adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tippet adni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már kb. 2-3 hete folyamatosan beszélgetünk, és mikor elkezdtünk beszélgetni, akkor még nem is gondoltam volna, de ahogy beszélgetünk egyre jobban bele szeretek. - Messengeren szoktunk beszélni, de ismerem személyesen is, már hosszabb ideje, de nem beszéltünk soha ennyit, s soha nem is éreztem iránta semmit. - Tudnátok tippet adni, hogyan hozzam a tudtára, hogy beleszerettem? Párszor már találkoztunk is, bár nem sokszor. - Erről részletesebben privátban írnák annak, akit érdekel. - Tippek, ötletek?

2022. máj. 9. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne rohand le azzal, hogy szerelmet vallasz, inkább hívd el valahova. Élőben te is jobban le tudod venni, hogy számára ez csak baráti vagy te is tetszel neki.
2022. máj. 9. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

helyesírási szótár kellene.

Ha tetszik neked mihamarabb jelezd neki! Ez a legfontosabb.

2022. máj. 9. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne mondd el neki, így legalább is hogy meg csak nem is randiztatok, semmiképpen sem.

Hívd el randira, ismerkedj vele személyesen is, három hét után nem is ismered jóformán, mit szeretsz benne ?

2022. máj. 10. 08:52
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 2 éve ismerem, de csak kb. 2-3 hete kezdtünk beszélgetni jóformán.
2022. máj. 10. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Az, hogy tudod, ki ő, hogy néz ki és néha köszöntök egymásnak az nem azt jelenti, hogy ténylegesen ismered. Nem tudod, ki ő, mi ő, a kedvenc színésze, a kedvenc sportja, mikben ügyes.
2022. máj. 10. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!