Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alakulóban van neki kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alakulóban van neki kapcsolat, de bejöttem a képbe?

Figyelt kérdés
Megismertem egy programon egy fiút, akivel hamar kiderült , hogy extra erős a kémia. Ő kezdeményezett és teljesen úgy tűnt, odáig van értem. Este végén már úgy éreztem, meg akar csókolni, kb 10 mp-en át nézett közelről a szemembe "úgy" szó nélkül, de aztán én elfordultam és zavarba jöttünk mindketten, majd elköszöntem. Másnap egész nap rá gondoltam, és biztos voltam benne, hogy ő is rám. Viszont egy ismerősöm mondta, aki ott volt a programon, hogy hallotta ahogy arról beszélt a srác ott valakivel mikor rákérdeztek, hogy alakulóban van neki egy lány, barátnő. Eléggé elszomorodtam, mert legközelebb csak néhány hónap múlva találkozunk egy új programon, és addig már tuti összejön azzal a másik lánnyal... És ha alakulóban van neki, nyilván nem fog felkeresni és randira hívni engem. Szerintetek ilyenkor mi a teendő? Felejtsem el? De én ilyet mar nagyon rég éreztem fiúval, ráadásul pár óra együttlét elég volt hozzá.
2022. máj. 9. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg odáig van érted, majd keres.
2022. máj. 9. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, h rad gondolt, amikor azt mondta, h alakul valami..?
2022. máj. 9. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is rád gondolhatott. Miből gondolod, hogy egy másik lány?
2022. máj. 9. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is ez jött fel, hogy veled van van alakulóban
2022. máj. 10. 02:09
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha akarna valamit, akkor nem várna hónapokat, megkeresne.
2022. máj. 10. 03:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés mintha lett volna pár napja. Falusi programos srác?

Továbbra is igaz ha akar valamit majd keres.

2022. máj. 10. 07:20
 7/8 Noren1989 ***** válasza:
50%
Extraerősen fog megdugni az alakuló kapcsolata mellett.
2022. máj. 10. 07:38
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
A kémia nem jelenti, hogy kapcsolatban is működnétek.
2022. máj. 10. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!