Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány azt mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja hogy egy kapcsolata alakulóban van az mit jelent?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit megkérdeztem hogy "Van e kedve találkozni"(ismerkedni), és azt mondta hogy alakulóban van egy kapcsolata. Az konkrétan mit jelent? Lehet-e esélyem nála a másik srác elött?

15/F

2010. máj. 30. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Mindenekelőtt azt, hogy ribanc, mert akkor miért törődik veled. Másodszor lehet kefélni akar veled, de még ezt sem tudja. Harmadszor pedig: nem akar többet annál, de ezt még elérheted. Kúrd meg és hagyd a francba. Ribancokkal nem kell foglalkozni.
2010. máj. 30. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nem tetszel neki, lerázós duma
2010. máj. 30. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szoktam ilyet mondani vkinek, ha épp elkezdtem vkivel ismerkedni és tetszik is, ezért mással közben nem szeretnék. Nem akarlak elkeseríteni, de mint lány, én így érzem. Legfeljebb vársz egy kicsit, és rákérdezel, hogy hogyan alakult, összejöttek e.
2010. máj. 30. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem ribanc, pont azért nem, mert nem tart két vasat a tűzben, nagyon is jól válaszolt neked a lány.
2010. máj. 30. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Azért ne reménykedj...
2010. máj. 30. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy alakulóban van egy kapcsolata. Tetszik neki egy srác, akivel ismerkedik, és lehet, hogy összejönnek. És ez a srác nem te vagy, úgyhogy szerintem inkább keress mást.
2010. máj. 30. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:
már bocs,de első!!mért kell leribancozni?nem csinált semmit.a kérdező ismerkedni akart vele erre a lány megmondta hogy alakulóban van 1 kapcsolat...ez pont h nem k**vaság..nem szédít senkit..
2010. máj. 30. 13:33
 8/10 anonim válasza:
Ez csak egy laza húzz a ... és ennyi.
2010. máj. 30. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak simán le akart koptatni...
2010. máj. 30. 15:27
 10/10 anonim ***** válasza:

ezt lekoptatós szövegként szoktam alkalmazni..:S

sztem keress mást:S

2010. máj. 30. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!