Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok otthagynátok ismerkedéskor egy srácot, ha
kiderülne 5 évvel idősebb, mint ahány évesnek
gondoltátok őt addig?
Eleve nem hiszek semmit másrol amit én tételezek fel róla magamban.
Ha vki 25 nek néz ki, attol még nem fogom 25nek is hinni. Csak akkor fixálom magamban a korát, amikor egyértelműen tudom.
2022. máj. 10. 15:32
Egyetértek az #1-essel, nem döntöm el magamban emberek korát.
2022. máj. 10. 15:40
Ha nem hazudott, akkor nem probléma. 5 év semmi, hacsak nem 16-20 közt ismerkedsz, senki nem fog meghökkenni.
2022. máj. 10. 15:40
Pont voltam ilyen helyzetben, találkoztam egy sráccal baráti összejövetelen, nem merült fel a kora nyilvánvalóan, de én olyan 24 körülinek saccoltam. Aztán rákerestem másnap reggel Facebookon, és ott tudtam meg, hogy 28 volt :O Persze ennek ellenére még úgy voltam vele, hogy adjunk a dolognak egy esélyt, előző este olyan jól megvoltunk. Azért megjegyezném, hogy én ebben az időben voltam 21, tehát ez azért eléggé drasztikusnak tűnt, mert hát mégis, egy 28 éves FELNŐTT FÉRFI mégis mit akarhatott egy magamfajta kis csitritől.
Mint kiderült, házasságot és gyerekeket. Szóval nem bántam meg :D
2022. máj. 10. 15:51
Attól függ. A kor csak egy szám, ami lényeges az mögötte van. Ahogy nem várhatom el egy 17 éves sráctól hogy összeköltözzünk, úgy nem várhatom el egy 28 évestől hogy a huszon egy-két éves barátaimmal és velem jöjjön bulikázni, és szintén nem várhatom el hogy a külföldi szakmai gyakorlataimat, az egyetemi éveimet, az egész személyiségfejlődésemet amíg egy hebehurgya fiatal "gyerekből" felnőtt nő lesz végigkísérje. Neki -valószínűleg- már egy kiforrott felnőtt nő kell, lehet hogy gyereket is akar, de legalábbis megállapodni, elkezdi megteremteni az igazi stabilitást (pl ház), amikről én egyenlőre hallani sem akarok, és ez a kapcsolat egy pontján biztosan kiütközne. De ha bejövünk egymásnak, megvan a kémia, jó az ágyban, akkor szexpartnerként el tudnám képzelni. 21N
2022. máj. 10. 16:33
Nyilván van egy korhatár, 10 év még oké, de fölé nem nagyon mennék. Jelenlegi párom mikor megismertem elsőre 24nek saccoltam, de majdnem a 27et töltötte, semmit sem számít. A kor nagyon hamar, első 1-2 randin kiderül. Csak szóba kerül az iskola, a munka, stb, sokmindenből lehet következtetni. De megkérdezni sem gáz.
2022. máj. 11. 00:37
Kapcsolódó kérdések: