Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most barátság extrákkal,vag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most barátság extrákkal,vagy belém szeretett?talán soha nem is barátságnak indult?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerjük egymást én vagyok a lány.Egy szakra járunk.Mar első nap mellém ült beszélgetni próbált,akkor meg nagyon idegesítő volt számomra hogy így rám akaszkodik.Aztan elkezdtünk többet beszélgetni,elhivott erre-arra de hát több lány barátja van gondoltam én is egy vagyok közülük.Az egyik alkalomnal megcsókolt,de mindketten ittasak voltunk.

Aztán par hónapra rá lefekudtunk egymással.

Később elhivott a saját lakására egy másik városba,nagyon jól elvoltunk

Várost néztünk,elvitt kajálni,este filmet néztünk,szexeltunk,összebújva aludtunk.

Aztán reggel már kézen fogva kísért ki a buszhoz.

Most ez mi?nem kérdeztem meg,nagy nő csabasz elmondása alapján ,én pedig nem akarok ezzel mellé lőni.jo vele,de szerintem hátralok,még mielőtt én sérülnek.

2022. máj. 6. 16:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A barátságot ne degradaljuk már erre a szintre. A barátság egy borzasztó fontos és mely dolog, össze tartozással. Te max csak be jössz neki és dug is veled. Ez se nem kapcsolat, de meg csak barátság sem.
2022. máj. 10. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!