Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ételmezitek ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ételmezitek ennek a randinak az eseményeit, mi történt?

Figyelt kérdés

Régi történet, de most eszembe jutott.

Olyan 20 éves korom körül sok randim volt. Egyszer találkoztam egy lánnyal az internetről, ő is olyan 20 éves volt kb., mint én akkor. Nem volt szép nő. De alacsony, vékony lány volt, és láttam benne valami egy vonzót.

A találkozón elmondta, hogy a pasija is tudott arról, hogy találkozik velem. Nem örült neki, sőt a lány azt mondta, hogy soha nem volt még féltékeny annyira egy pasira, sem, mint rám. Később bepróbálkoztam nála, de elutasított azzal az indokkal, hogy ilyen szép csávóhoz mint amilyen én vagyok, nem illik egy olyan csúnya lány, mint ő.

Én ezt tudomásul vettem, és később megírtam neki egy levélben az interneten, hogy tudomásul vettem a döntését, így jobb lenne, ha többet nem találkoznánk. Nem sokkal később visszaírt, de valami észméletlenül trágár stílusban. Leghordott engem mindennek. De nem értem miért. Aztán nem találkoztam vele többet. Egyszer még láttam az utcán a pasijával, de ennyi.

Számos kérdés felmerül bennem.

1. Miért találkozott velem, ha a pasija kiakadt rám?

2. Tényleg túl szépnek gondolt magához, vagy csak lekoptató szöveg volt?

3. Miért kaptam trágár levelet?

Köszönöm szépen a válaszokat.

2022. máj. 4. 19:13
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*értelmezitek
2022. máj. 4. 19:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapból, miért randiztál kapcsolatban lévő csajjal? Téged is simán megcsalt volna, nem vesztettél semmit.
2022. máj. 4. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de nekem kicsit sok sebből vérzik a sztori, még ha igaz is.

Az események sorrendje biztos, hogy jó? Nem maradt ki semmi lényeges infó?

Továbbá nem teljesen értem, hogy miért találkoztál te vele, ha tudod, hogy foglalt?

A nők tényleg használják azt a kifejezést srácokra/férfiakra, hogy szép? És legfőképpen miért mondanának le rólad, ha vonzódnak hozzád?

A "trágár" levél meg totál logikátlan... :,D

2022. máj. 4. 19:27
 4/14 A kérdező kommentje:

A történet igaz. Ez így történt, ahogy leírtam.

Azért tettem fel a kérdést, mert most itt az oldalon böngészve eszembe jutott ez az eset, és a mai napig nem találtam rá egzakt magyarázatot. Nekem ugyan van elképzelésem, de érdekelne, mások mit mondanak.

2022. máj. 4. 19:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért találkoztam vele amúgy. Talán azért, mert nem komoly kapcsolatot akartam, csak simán flörtölgetni. Abban a korban nagyon sok randim volt, találkoztam mindenféle nővel szinte.
2022. máj. 4. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
Na igen a nőket nem lehet megérteni, amilyen lanyokkal találkoztam eddig, a story simán lehet igaz. Bár én nem randiznék egy kapcsolatban lévő lánnyal
2022. máj. 4. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem azért viselkedett így, mert tetszettél neki és volt egy biztos kapcsolata, önbizalomhiányos volt és nem akarta eldobni a kapcsolatát így + a pasija biztosan beszélt vele és valószínűleg megtiltotta hogy találkozzatok vagy írjon neked és lehet hogy kényszerből kellett vagy a pasija írta meg neked azt a trágár levelet, benne van az is hogy nézegette mit írt a csaj.

Így meg minden el volt rendezve a csaj részéről.

2022. máj. 4. 19:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
nem a pasija válaszolt?
2022. máj. 4. 19:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A pasiját akarta csak féltékennyé tenni.

A trágár levél is valszeg ehhez kellett, mert azt adta be hogy nyomulsz rá, mintha ő olyan kapós csaj lenne és ő olt le téged.

Lenézi önmagát, valszeg ezért bókolt neked. Egy magabiztos nő akkor sem állitja magárol hogy ő ronda, ha az.

2022. máj. 4. 19:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mit fájlalt a szidalmazó levélben?
2022. máj. 4. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!