Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek ír a srác, ha csak 1 vagy másfél naponta teszi azt? Minek tartja fenn a beszélgetést, ha egyértelműen látszik, hogy már nem érdeklődik?
Roszul esik, mert az elején többet érdeklődött felőlem.. Én már elengedném a beszélgetést azzal, hogy nem írok neki semmit, lehet már ő is el fogja... mert ez így már sok, hogy mindig azt írja, hogy bocsi,hogy nem írtam ezért meg azért.... Szóval érződik,hogy nem vagyok prioritás.
Mert már ez volt kb. a 3.ilyen alkalom, hogy több mint egy napig rá sem ment az üzenetemre, utána pedig írt egy olyat,hogy bocsi,hogy most írok,de....
Szórakozás,munka indokokkal....
Most ez úgy jött ki, hogy kicsit flegmának tűntem volna,ha nem reagálok erre egy szót sem, a hogylétére....de ugyanakkor ő nem kérdezte meg hogy vagyok, pedig manapság nem jó az egészségem...
Szóval, igazából a kérdésem az, hogy ha már így leépült a beszélgetés és nem érdeklem, akkor minek ír így másfél nap után is...inkább hagyhatná szó nélkül az egészet.
Én meg most már kezdem rosszul érezni magam, mert én szívesen ismerkedtem volna vele tovább, de amióta nem is ír,azóta én sem, és igazából csak reagálok pár szóban arra,ha van vmi
.
😔Sajnálom, mert megkedveltem őt...
Ezt nehez kibirni....
Szeretem lezarni a dolgokat. Csalodott leszek ugyanugy...de legalabb leirom...ami rosszulesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!