Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexkapcsolatban milyen gyakran jártok össze partneretekkel? Továbbá milyen gyakran beszéltek, chaten/ telefonon bármilyen fórumon? Le szoktátok tisztázni, hogy neked akár naponta lenne igényetek ha csak rövid beszélgetésre?
Heti 3x-4x találkoztunk, mindennap chateltünk és telefonáltunk is. Mindkettőnknek ez volt a felvállalt igénye.
Mondjuk ennek az lett a vége, hogy pár hónap alatt egymásba szerettünk és összejöttünk. XD
inkább nálunk az van h. visszafogott, csendes. személyesen.
De a szexben nagyon jó, szenvedélyes és olyat élek át mellette, amit még soha. Elsősroban az érdekelt hogy a napi dolgokról is beszélgettek e, mi van vele/veletek..mi történt pl aznap?
Hát, ha nem szeretnél többet érezni vagy hogy ő többet érezzen, akkor továbbra is tartsd a távolságot. Én ezek után (3-as vagyok) ha tényleg CSAK szexkapcsolatot akarnék valakivel, akkor keresném, ha dughatnékom lenne és találkozni akarnék.
Mikor pedig személyesen találkozunk akkor megkérdezném, hogy hogy van, de a kapcsolattartást biztosan minimalizálnám. Nem irogatnék vele chaten, hogy mit csinál, mi van vele stb.
Ja, és mi volt, hogy elmentünk szexen kívül is közös programot csinálni, azt is teljesen kihagynám. :D
Úgyhogy nekem ennyi a tanácsom kérdező. Ha épp nem dugtok, a beszélgetések is 90%-ban arról szóljanak, hogy mikor, hol és hogyan fogtok dugni. XD
9-es sokan az alapvető tiszteletet is félreértik és elkezdenek többet belegondolni. Nekem volt olyan ismerősöm aki annyit se kapott, kerek-perec meg lett mondva hogy csak egy "szextárgy", mégis halálosan szerelmes lett.
Totál ismeretlenül szerintem a legjobb tanács a lehető legkevesebb kontakt.
De a kérdező ismeri az illetőt a legjobban, ő fog tudni mérlegelni a kommentek alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!