Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fuckboyok meg tudnak változni? Többi lent. Kérlek ne ítélkezzetek.
Tudod, hogy semmi értelme, sőt igazából rosszat tesz neked, és végül fájni fog, de kell a szex, és jólesik, hogy kívánnak. Kicsit olyan ez, mint a drog.
Neked az önértékeléseddel lehet gond. Próbáld meg kibogozni, hogy miért egy felelőtlen, éretlen srácban keresel potenciális partnert. Volt már egyenrangú férfi társad?
Szexelj vele jokat amig lehet, hasznald te is ot ahogy neked jolesik. Az erzes majd halvanyodik, max fogysz 5 kilot, kesz haszon.
A csaja miatt ne aggodj, a srac kur felre, ugysem tartanak orokke a kaocsolatok ebben a korban.
11. Lehet, hogy az önértékelésem nem a legjobb, bár szerintem reálisan látom magam. Nem gondolom magam jó nőnek, de hidd el, ez abszolút reális önkép.
Egyenrangú férfi társam nem hinném, hogy volt, most, hogy így belegondolok, pedig volt egy 4éves kapcsolatom. De azt gondolom, hogy nem is reális elvárás az nekem. A velem egyenrangú férfiaknak nem az én kategóriám kell sem külsőre sem belsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!