Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fuckboyok meg tudnak változni? Többi lent. Kérlek ne ítélkezzetek.
Figyelt kérdés
Tanárként dolgozom, és az egyik diákommal (22,iskolai rendszerű felnőttoktatás) közelebb kerültünk egymáshoz. Persze mindig is tudtam, hogy nem lehet(ne) semmi, de mégis lett. Közben tudtam meg, hogy barátnője, vagy valami olyasmije van. Épp a tipikus tini se veled-se nélküled részét élik meg a dolgoknak. Valószínűsítem, hogy a srác egy baby fuckboy, mert mintha csak a p*ncim érdekelné, de mégis vonz az a rosszaság, az izgalom, minden. Közben persze folyamatos bűntudatom van a másik lány miatt, és azt is tudom, hogy ezzel a sráccal nem lenne közös jövőnk. Közben megbántva érzem magam azért is, mert szeretném, ha a lelkem is érdekelné, de ezt nyilván nem lehet kierőszakolni. Már csak háromszor kell látnom az iskolában, utána levizsgáznak. Egyszer azzal nyugtatom magam, hogy ha levizsgázik, keresni fog rendesen, de valahol tudom, hogy ez nem így lesz. Volt már valakinek pozitív tapasztalata? Hogy egy adott fuckboy “megváltozott”? Hogyan rendezzem magamban ezt a dolgot, hogy megint csak guminőnek néztek? 24/N. Kèrlek ne ítélkezzetek, így is elég szarul érzem magam.2022. ápr. 21. 12:55
2/15 anonim válasza:
Meg, de nem ilyen fiatalon, én 30 éves koromra komolyodtam meg.
3/15 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy megváltozHATNAK, ha idősödnek, de mivel a férfiak általában lassabban érnek, így szerintem max 25-30 éves korára fog megkomolyodni, HA megkomolyodik. Addig szerintem ne várj semmit tőle, még ott van a tojáshéj a seggén és teljesen komolytalan, ebben a korban mindenhova bedugják a farkukat.
4/15 anonim válasza:
ő 22éves te 24.
Suli után miért ne működhetne?
Rajtad is múlik!
5/15 A kérdező kommentje:
4. Igen, pont ez a dilemmám nekem is. De én inkább komoly kapcsolatot keresek, ő meg még nem tart itt. De annyira megmagyarázhatatlanul vonz ez az egész, hogy belebolondulok. Ha megtehetném, bevennék egy kapszulát, ami elfelejteti velem ezt az egészet, de sajnos még ezt nem találták fel.
2022. ápr. 21. 13:06
6/15 anonim válasza:
Használd egyszer a palit és kész, ezek a hímr.bancok másra nem jók
7/15 anonim válasza:
Nem ítélkezek,de keress egy normálisat.
Neki csak a szex kell tőled.
8/15 anonim válasza:
Nem ítélkezek csak nem normális.
9/15 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy meg tud-e változni... Csak te szeretnéd azt, eszébe sem jutott a srácnak változtatni, nem is érdekled őt. Mégcsak nem is jártok, hogy bármit várj tőle.
Úgy rendezed, hogy elkezded leszarni és nem komolyan gondolni rá. Inkább bulizz és barátnőzz.
Volt hasonló pasihoz "szerencsém", hidd el, igyekezz nagyon gyorsan elfelejteni, tökéletesen semmi értelme annak, amit együtt csináltok és őt érdekli a legkevésbé, hogy te mit akarsz.
10/15 anonim válasza:
Tudtad, hogy milyen, mégis belementél a szexkapcsolatba. Hogyha nem erre vágysz, szakítsd meg a vele való kapcsolatot - maradjon csak szakmai - és keress olyan férfit, akivel azonos a jövőképed. Dönts felelőségteljesebben a jövőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!