Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Ne ítélkezzetek kérlek!
Mit tégy? Semmit! Neki kell kilépnie a kapcsolatából, ha téged akar.
Marha egyszerű a dolog!
Te nem tudsz olyan kapcsolatba belerondítani amiben nem vagy benne, az ő kapcsolatuk, és a kettejük kizárólagos felelőssége annak a minősége.
Kiléphet a kapcsolatból érted, de nem "miattad", csak maga miatt, mert amit ő csinál az ő felelőssége.
Az jó, hogy tiszteled a mások kapcsolatát, de ne vegyél magadra olyan felelősséget ami nem a tiéd.
A vonzalom két ember között az vagy van, vagy nincs, de nem választható, csak a döntés.
Ezt úgy lehet intelligensen kezelni, hogy meghúzod a határokat.Közöld vele, hogy nem kívánsz vele kapcsolódni amíg van mellette másik nő, mert ez a te értékrendedbe nem fér bele.
Amit erre reagálni fog az sokat elárul majd róla.
Azért senkit nem lehet elítélni, mert az aktuális párjával nem váltották be az egymáshoz fűzött reményeiket, van ilyen, nagyon is sok, a puding próbája az evés.
Viszont ha az aktuális párt akivel a kapcsolat nem őszinte maga mellett tartja kényelmi okokból(állandó szex, megszokás) és vele párhuzamosan akar téged az nem működik.
Kérded, én mit tennék a te helyedben.
Én próbálnék kiábrándulni a srácból. 6 éve nincs köztünk/köztetek semmi. 6 év alatt simán lehetett volna alkalom, - hiába mondod, nem, - hogy legalább lenne konkrét jele, vagy több annak, hogy mindketten akarjuk a dolgot. Lehet, hogy csak közvetlen, kedves srác, nekem is volt ilyen kollégám, sosem néztem többet a dologba, mert neki is volt barátnője is.
Szerintem elég durván belehabarodtál, és nem feltétlenül viszonzottan, úgyhogy inkább kezdj kiábrándulni, mielőtt koppansz egyet. Ha meg mégis úgy alakul, hogy akar téged a srác, akkor úgyis lépni fog. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!