Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben? Ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Ne ítélkezzetek kérlek!

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú a sztori. 6 éve ismerjük egymást egy sráccal, egy helyen tanultunk, most meg kollégák vagyunk. Mondhatjuk, hogy az első perctől kezdve volt köztünk valami szikra, de úgy alakult az élet, hogy vagy neki, vagy nekem volt kapcsolatom. De mindig egymás látóterében voltunk. Egy éve pedig kollégák vagyunk, és a napom fénypontja amikor találkoznk, mindkettőnk arcáról letörölhetetlen a mosoly, olyan mintha csak ketten léteznénk az egész világon. Nekem pár hónapja lett vége egy kapcsolatomnak, neki viszont van barátnője jelenleg. Ezért nyilván semmi nem történt köztünk, bár múlthéten utánam jött egy szakmai rendezvényre, és egész nap együtt voltunk, aztán messengeren elég egyértelmű dolgokat írt (nem szexuális töltettel). Nagyon furcs, mert ahogy rámnéz egy ideje már látok valamit a szemében, amit nem lehet beképzelni. Én is érzem, hogy egyszerűen meggyulladunk a másik közelében, megszűnik a külvilág, viszont neki kapcsolata van, amibe nem szeretnék belerondítani, nem szeretnék fájdalmat okozni, ígyis lelkiismeret furdalásom van. Mit tegyek??? Kérlek segítstek! 26/n
2018. máj. 27. 13:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Semmit.
2018. máj. 27. 13:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem többet képzelsz a dologba, mint ami van.
2018. máj. 27. 13:46
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Az én exem is cicázott a kolléganővel.. :) nem véletlenül ex!Ha össze is jönne veled akkor is ugyanolyan gerinctelen lenne és a te hátad mögött is ugyanezeket megcsinálná. Jólesne a lelkednek/ önbecsülésednek? Nem hiszem!
2018. máj. 27. 13:48
 4/14 anonim ***** válasza:
97%

Mit tégy? Semmit! Neki kell kilépnie a kapcsolatából, ha téged akar.

Marha egyszerű a dolog!

2018. máj. 27. 13:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, az ilyen szemetekre mindig van kereslet.
2018. máj. 27. 13:56
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Te nem tudsz olyan kapcsolatba belerondítani amiben nem vagy benne, az ő kapcsolatuk, és a kettejük kizárólagos felelőssége annak a minősége.

Kiléphet a kapcsolatból érted, de nem "miattad", csak maga miatt, mert amit ő csinál az ő felelőssége.

Az jó, hogy tiszteled a mások kapcsolatát, de ne vegyél magadra olyan felelősséget ami nem a tiéd.

A vonzalom két ember között az vagy van, vagy nincs, de nem választható, csak a döntés.

Ezt úgy lehet intelligensen kezelni, hogy meghúzod a határokat.Közöld vele, hogy nem kívánsz vele kapcsolódni amíg van mellette másik nő, mert ez a te értékrendedbe nem fér bele.

Amit erre reagálni fog az sokat elárul majd róla.

Azért senkit nem lehet elítélni, mert az aktuális párjával nem váltották be az egymáshoz fűzött reményeiket, van ilyen, nagyon is sok, a puding próbája az evés.

Viszont ha az aktuális párt akivel a kapcsolat nem őszinte maga mellett tartja kényelmi okokból(állandó szex, megszokás) és vele párhuzamosan akar téged az nem működik.

2018. máj. 27. 14:11
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Valld be neck az érzéseidet, utána majd ő eldönti mi legyen! Egy jól működő kapcsolatba nem lehet belerondítani. Cselekedj, mert később bánni fogod!
2018. máj. 27. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Kérded, én mit tennék a te helyedben.

Én próbálnék kiábrándulni a srácból. 6 éve nincs köztünk/köztetek semmi. 6 év alatt simán lehetett volna alkalom, - hiába mondod, nem, - hogy legalább lenne konkrét jele, vagy több annak, hogy mindketten akarjuk a dolgot. Lehet, hogy csak közvetlen, kedves srác, nekem is volt ilyen kollégám, sosem néztem többet a dologba, mert neki is volt barátnője is.

Szerintem elég durván belehabarodtál, és nem feltétlenül viszonzottan, úgyhogy inkább kezdj kiábrándulni, mielőtt koppansz egyet. Ha meg mégis úgy alakul, hogy akar téged a srác, akkor úgyis lépni fog. Szerintem.

2018. máj. 27. 15:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Szerintem nem én képzelek többet a dologba, mert a környezetünkbe élő emberektől is hallottam, hogy látják, hogy közeledik hozzám. Másokkal teljesen másképp viselkedik velem, például megsimogatja a hátam, húzzuk egymás agyát, tartja a szemkontaktust, megérint, keresi a társaságom, elvörösödik ha hozzászólok, keresi a lehetőséget, hogy kettesben legyünk. Péntek este pedig azt írta, hogy nagyon örül, hogy eljött a rendezvényre, mert én voltam a napjának a meggyőző pontja....érdeklődött, hogy én hogy éreztem magam, rendben hazaértem-e. Valamint ott is kihívott a teremből, hogy kettesben kávézzunk..
2018. máj. 27. 16:15
 10/14 anonim ***** válasza:
9. Én ezt tenném a helyedben, ennyi. Ha te így érzed, hát akkor lépj felé, hogy mi legyen kettőtökkel, ha ennyire biztos vagy benne. Mert ő szerintem akkor se fog.
2018. máj. 27. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!