Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Ne ítélkezzetek kérlek!
Figyelt kérdés
Kicsit hosszú a sztori. 6 éve ismerjük egymást egy sráccal, egy helyen tanultunk, most meg kollégák vagyunk. Mondhatjuk, hogy az első perctől kezdve volt köztünk valami szikra, de úgy alakult az élet, hogy vagy neki, vagy nekem volt kapcsolatom. De mindig egymás látóterében voltunk. Egy éve pedig kollégák vagyunk, és a napom fénypontja amikor találkoznk, mindkettőnk arcáról letörölhetetlen a mosoly, olyan mintha csak ketten léteznénk az egész világon. Nekem pár hónapja lett vége egy kapcsolatomnak, neki viszont van barátnője jelenleg. Ezért nyilván semmi nem történt köztünk, bár múlthéten utánam jött egy szakmai rendezvényre, és egész nap együtt voltunk, aztán messengeren elég egyértelmű dolgokat írt (nem szexuális töltettel). Nagyon furcs, mert ahogy rámnéz egy ideje már látok valamit a szemében, amit nem lehet beképzelni. Én is érzem, hogy egyszerűen meggyulladunk a másik közelében, megszűnik a külvilág, viszont neki kapcsolata van, amibe nem szeretnék belerondítani, nem szeretnék fájdalmat okozni, ígyis lelkiismeret furdalásom van. Mit tegyek??? Kérlek segítstek! 26/n2018. máj. 27. 13:34
11/14 anonim válasza:
Csak megdugna, tök világos. De te akkor is szerelmet akarsz belebeszélni.
12/14 A kérdező kommentje:
Én nem akarok semmit belebeszélni, csak nem értem, hogy miért csinálja ezt. Tudja, hogy nem fogok vele lefeküdni, nem vagyok kapható az ilyenkre.
2018. máj. 27. 16:49
13/14 anonim válasza:
ha TÉGED akar tudja, hogy rendeznie kell a kapcsolatát....annyira biztos ismer.... várj!
14/14 anonim válasza:
Cselekedj, mert így nem fog történni semmi! Én a megérzéseimre hallgatnék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!