Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igen, en is el leszek hordva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igen, en is el leszek hordva minden rossznak, mert egy buszsoforos kerdes kovetkezik! Kerlek, ne iteljetek el, nem vagyok egy tomeg csajnak. (? )

Figyelt kérdés
Korubelul egy bo honapja a buszomon utazva, a hatso albalok nezelodtem! Mogottunk egy masik busz kozeledett. Osszeneztunk a fiatal (25-28 ev koruli) soforrel. :) Elosszor csak szemeztunk, mert folyamatosan mogottunk haladt:) aztan mar mosolyogtunk is egymasra. A vegallomason, leszalltam, es ennyiben maradt! Masnap delutan, varakoztam az allomason, eseszrevettem hogy elsetal mellettem, az elozo napi helyes sofor:) Nagyon megneztuk egymast, gondolkoztunk mindketten, hogy egymast lattuk-e elozonap:) Mikor visszafele jott akkor is nagyon megnezett, de nem nezett vegig, csak a szemembe folyamatosan. A gyomrom is beleremegett. A FONTOS HOGY O ATAN TENYLEG NEM EZ A KIHIVO PASAS, AKI MINDEN CSAJJAL FLORTOL. SOT. KIVETEL. Elteletek hetek is hogy nem lattam, de csak o jart a fejemben, es nem azert mert buszsofor, hanem mert engem erdekelt ez az ember. Megfogott nagyon. Meg szerettem volna ismerni.Szoval,rengeteget gondoltam ra.Egyik nap egy kollegajaval beszelgettem errol,aki kacsinta aztmondta masnap mennyek az xy-os jarattal,ekkor es ekkor mert azon lesz.megkoszontem.azzal mentem,es hat ott is volt.Mikor felszalltam idegessegemben nem mosolyogtam csak fapofaval felszalltam,igy hat o sem mosolygott.egesz uton ram sem nezett.semmi pozitiv jelet nem adott.mikor viszont leszalltam,es a busz elindult rapillantottam,es engem bamult es mosolygott.:) mintha csak erre vart volna.megint hetek teltek el,es nem lattam.tegnap meglepetesemre a vegalloamson "osszefutottunk" es egy koszonest sem ejtett el..mosolyt meg vegkepp.felszalltam a buszomra csalodott voltam...mar uton voltam haza,mikor mellettunk levo savba velunk parhuzamos jott egy busz. odapillatok es lam,o van rajta. Mosoly nelkul ugyan,de mereven a szemembe bamult,es nem is pillantott el egyikonk sem..nagyon hosszan neztuk egymast. a busz lassitott,majd ismet mellenk gordult,direkt nem bamultam at,de a szivem nem hagyott,es atneztem ugyanugy mereven a szemembe..kicsit szomorkasan..nemtudtam leolvasni semmit az arcarol! .. Adnatok tanacsot? ui( a gyomrom is beleremegett,az egesz testemmel abba a hosszu pillantasba.)

2015. máj. 15. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
:D :D
2015. máj. 15. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerinted ő hány nővel szemezget ugyanígy? Túlságosan beleéled magad. Szerintem próbàlj flörtölni beszélgetni vele, megtudni akar e egyáltalán valamit.
2015. máj. 15. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
menj oda hozzá tényleg :D
2015. máj. 15. 20:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Valószïnüleg azért bàmul mert Te bámulod és ez szórakoztatja :-D ráadásul kollegájának beszélni erről... Gondolom kibeszéltek, ilyet nem nagyon kéne, inkább vele beszélj.
2015. máj. 15. 20:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Eppen ez az:) hogy sosem en kezdemenyezem a szemezest..Mindig en veszem eszre hogy o mar nez!..a kollegaja papam legjobb baratja:D jofej csavo 54 eves,ismerem. kettonk kozott maradt a dolog:)..
2015. máj. 15. 20:53
 6/11 A kérdező kommentje:

Oke,hogy mennyek oda,de mit mondjak hogy ne csinaljak magambol komplett idiotat.Amugy lemaradt 17 eves vagyok:)

Es nem szeretnek tolakodo lenni,ezert varom hogy o lepjen

2015. máj. 15. 21:25
 7/11 anonim válasza:
75%

Csak a végén nehogy rád hajtson.

Érted... rád menjen : D

Halál.

2015. máj. 15. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Jézusom. :D
2015. máj. 16. 00:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarsz valamit, akkor először mosolyogva köszönj neki. Ezzel nyitsz felé, aztán meglátod, hogy kap-e az alkalmon.
2015. máj. 16. 00:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem,a neve nem Jezusom :) :D

Szoval,ha nem erdekel,nem akarsz hozzaszolni,gorgess tovabb" -.-

2015. máj. 16. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!