Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a lányok miért ilyenek? Mintha nem az ő döntése lenne, hogy jobbra húz, még nekem kell örülni ha egyáltalán válaszol.
Most lett elegem a tinderből. Kb. 1000 jobbra húzásból ( igen , én próbálom keresni a szépet minden lányban, képes vagyok áldozatot hozni, mindenki tele van hibábal mint én) jön kb. 10 match / nap. Ebből 8 nem válaszol, hiába találok ki frappáns, ötletes , vicces beköszönést ami sokszor nem könnyű 0 megadott infóval (szintén itt bióban sírnak a legtöbben ha meccselünk írj is rám :DD ok). A maradék 2-ből harapófogóval kell kiszedni 1-1 odahányt félmondatot ékezet nélkül, mintha valaki kínvallatná őket. Ide nem ismerkedni járnak fel emberek? Komolyan nem értem. 3 hét alatt kb. 50 meccsből aminek 80%-a kamu , vagy insta like gyűjtő 1 értelmes beszélgetés alakult ki. 1 ...
27F
Ez egy ilyen sport. Gondolj bele, hozzád hasonlóan hány férfi csinálja meg ugyanezt? 90 százalék? 95?
Valószínűleg rengeteg match-ük van, nagyon sok üzenettel. El kell fogadni, hogy a nő dönt.
Hasonlóan látom mint te, hiába matcheltem több nővel, párral sikerült beszélni, egy volt korrekt aki megmondta, hogy igazából mással már jobban alakul (mondjuk vele elhagytuk a tindert és máshol folytattuk).
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb regisztrált nem képes kiírni magáról semmit sem, maximum annyit, hogy nem 1 éjszakás kalandot keres vagy az instagram profilját..
Különben meg jól látod, like gyűjtésre, önbizalom "növelésre" akár még jó is lehet(ne) a nők számára, de hamis képet mutathat pont azért, mert mindenki jobbra húz.
"jön kb. 10 match / nap"
az úgy 10-zel több mint nekem, szóval nem tudom mit keseregsz
"nem tudunk továbblépni ezen, nem tudunk normálisan beszélgetni, mert csak ilyeneket írogat"
na és TE miket irogatsz? 2-3 év tinderezés után azt kell mondjam, tőlem egy lány sem kérdezett eddig soha semmit. már nekem is ciki és unom is ugyanazokat a köröket lefutni, hogy kvázi mintha állásinterjúztatnám úgy teszem fel a kérdéseket (figyelek rá, hogy nyitott kérdések legyenek és ki tudja fejteni, vissza tudjon kérdezni, ennek ellenére a válaszok 90%-a igen-nem, ezt meg egyrészt megunom, másrészt ez jön le belőle, hogy leginkább csak arra kellek, hogy szórakoztassam amíg a vécén nyomkodja a telefonját)
"Keress olyat, akit meglátsz, tetszik és van kisugárzása és kezdj neki udvarolni"
lányként ezt aztán nagyon könnyű mondani. te amúgy hány pasinak kezdtél el udvarolni? ja hogy egynek sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!