Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen a lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen a lányok miért ilyenek? Mintha nem az ő döntése lenne, hogy jobbra húz, még nekem kell örülni ha egyáltalán válaszol.

Figyelt kérdés

Most lett elegem a tinderből. Kb. 1000 jobbra húzásból ( igen , én próbálom keresni a szépet minden lányban, képes vagyok áldozatot hozni, mindenki tele van hibábal mint én) jön kb. 10 match / nap. Ebből 8 nem válaszol, hiába találok ki frappáns, ötletes , vicces beköszönést ami sokszor nem könnyű 0 megadott infóval (szintén itt bióban sírnak a legtöbben ha meccselünk írj is rám :DD ok). A maradék 2-ből harapófogóval kell kiszedni 1-1 odahányt félmondatot ékezet nélkül, mintha valaki kínvallatná őket. Ide nem ismerkedni járnak fel emberek? Komolyan nem értem. 3 hét alatt kb. 50 meccsből aminek 80%-a kamu , vagy insta like gyűjtő 1 értelmes beszélgetés alakult ki. 1 ...

27F

2022. ápr. 16. 11:02
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Értem, nem vagyok elég jó palla b@chatom. A korom nem teljesen pontos, gazdag még lehetek.
2022. ápr. 16. 15:51
 22/35 anonim ***** válasza:
41%

Ez egy ilyen sport. Gondolj bele, hozzád hasonlóan hány férfi csinálja meg ugyanezt? 90 százalék? 95?

Valószínűleg rengeteg match-ük van, nagyon sok üzenettel. El kell fogadni, hogy a nő dönt.

Hasonlóan látom mint te, hiába matcheltem több nővel, párral sikerült beszélni, egy volt korrekt aki megmondta, hogy igazából mással már jobban alakul (mondjuk vele elhagytuk a tindert és máshol folytattuk).

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb regisztrált nem képes kiírni magáról semmit sem, maximum annyit, hogy nem 1 éjszakás kalandot keres vagy az instagram profilját..

Különben meg jól látod, like gyűjtésre, önbizalom "növelésre" akár még jó is lehet(ne) a nők számára, de hamis képet mutathat pont azért, mert mindenki jobbra húz.

2022. ápr. 16. 17:17
 23/35 anonim ***** válasza:
75%
Megmondom őszintén, hogy én sem írok mindig vissza. Nem azért mert 1000 matchem van (lol, maximum 10, de még annyi se mert megválogatom, hogy kit húzok jobbra és ezt nem úgy kell érteni, hogy csak a 10/10-es srácokat válogatom ki, hanem azt aki szimpatikus, aki tetszik, akiről van normális kép, aki elérhető távolságban van, akinek van értelmes bemutatkozása stb., mert egyébként rengeteg fiú-férfi van, akinek a profilja gyakorlatilag abból áll, hogy alsógatyában pózol a tükör előtt, részegen fetreng valami buliban, fekszik a kocsija motorháztetőjén a tesco parkolóban, fújja a cigifüstöt a kapucni alatt, mutogatja az óráját a naplementében borozva és akkor annyi a bio, hogy “180 cm”, “23 cm”, “mutass be anyukádnak is” stb….. tudom, hogy a lányoké sem jobb összességében csak pont ezt akarom elmondani, hogy szerintem egyik fél sincs könnyű helyzetben, ha normális emberekkel szeretne egyáltalán csak beszélgetni) és nem azért, mert azt se tudom kinek írjak vissza a bőség zavarában, hanem azért mert már a tököm ki van vele :D Szeretnék párt találni, viszont a hétköznapok során egyszerűen nem vagyok ismerkedésre alkalmas közegben, nem találkozom új emberekkel, akik potenciális partnerek lehetnének stb., emiatt marad az online ismerkedés, a társkereső appok. Viszont annyi negatív tapasztalatom van már, hogy sokan nem írnak vissza, gusztustalan üzeneteket küldenek, nem lehet velük normális beszélgetést folytatni (mert pl. nagyon sokan csak bókolni próbálnak, hogy egy ilyen szép lány mit keres itt, jajj de szép, milyen szép a szemem, milyen szép a kislábujjam, de nem tudunk továbblépni ezen, nem tudunk normálisan beszélgetni, mert csak ilyeneket írogat… én meg ülök és olvasom, hogy aha, tök jó, tetszem, értettem, de egyébként most akkor így ezzel mit kezdjek). Vagy én sokszor azt érzem, hogy sokkal egyszerűbb lenne rögtön megbeszélni egy személyes találkozót, mert akkor tudunk rendesen beszélgetni, ebben sincsen semmi kötöttség, de nem kell lefutni ezeket a szokásos köröket, hogy szia, szia, hogy vagy, jól, milyen szép vagy stb., hanem ha beülünk valahova meginni valamit vagy mit tudjam én, akkor legalább történik is valami, látjuk egymást élőben, érezzük a másikat, de erre a többség nem nyitott. Nekem sokszor például ez is probléma, hogy túl személytelennek és erőltetettnek vagy természetellenesnek érzem ezeket a szituációkat, egy tök idegen emberrel próbáljak ismerkedni, akiről ideális esetben is csak láttam pár képet és elolvastam pár sornyi bemutatkozást. Úgyhogy én sokszor egyszerűen nem vagyok elég kíváncsi, nem érdekel eléggé, megunom stb. Tudom, hogy ez nem jó, biztos vannak akiket ezzel megbántok, lehet elmulasztok egy jó esélyt stb., de ez az igazság, hogy már beleuntam és nem tudom komolyan venni. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mégis minek vagy fenn ilyen appokon… mert amúgy máshol nulla esélyem van, tehát ez a minimum, ami még bármit is eredményezhet.
2022. ápr. 16. 19:47
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszi a korrekt leírást 23-as. Hát igen ha veled meccselnék valószinűleg el tudnánk beszélgetni :D. Én pont az ellenkezőjét szoktam nem bókolni , nyálat csorgatni már a beszélgetés elején. De amint személyesebbet kérdezek már leshetek, mert nem fog válaszolni. Mit tanulsz, mi a munkád stb. Most vagy tényleg mindenki (90%) unalomból van fent, vagy 0 személyes ismeretségel zegszet. Mindegy, nem veszem már énse komolyan, ez a 2 hét tanuló pénz volt, nem pazarlok rá több időt.
2022. ápr. 16. 23:33
 25/35 anonim ***** válasza:
72%

"jön kb. 10 match / nap"

az úgy 10-zel több mint nekem, szóval nem tudom mit keseregsz

2022. ápr. 18. 12:47
 26/35 anonim ***** válasza:
72%

"nem tudunk továbblépni ezen, nem tudunk normálisan beszélgetni, mert csak ilyeneket írogat"

na és TE miket irogatsz? 2-3 év tinderezés után azt kell mondjam, tőlem egy lány sem kérdezett eddig soha semmit. már nekem is ciki és unom is ugyanazokat a köröket lefutni, hogy kvázi mintha állásinterjúztatnám úgy teszem fel a kérdéseket (figyelek rá, hogy nyitott kérdések legyenek és ki tudja fejteni, vissza tudjon kérdezni, ennek ellenére a válaszok 90%-a igen-nem, ezt meg egyrészt megunom, másrészt ez jön le belőle, hogy leginkább csak arra kellek, hogy szórakoztassam amíg a vécén nyomkodja a telefonját)

2022. ápr. 18. 12:55
 27/35 anonim ***** válasza:
56%
Nőként mondom, hogy ráadásul a csúnya lányok ilyen flegmák. Rám minden srác, akit megismerek, azt mondja, hogy mennyire szép vagyok, emellett még paraszt sem. Néha mutogatják ismerősök, hogy milyen lányok vannak fent és még bunkók is, hát no comment. Az oroszlán nem venné ki a szájukból a húst.
2022. ápr. 18. 13:08
 28/35 A kérdező kommentje:
25: 10-ből 7 egy sziát nem képes írni, ha kérem hogy töröljön nem teszi meg, 2-vel az instájáig jutunk el, az utolsó pedig mintha magammal beszélgetnék 4-5 mondatra ennyit ír: spanyolbol, meg idióta emotikonok, 0 effort. 26 írja jól, 27: na pont ezért nem fogom törni magam, azért ennél többre tartom magam, élvezik, hogy a normálisabb fiuk/ffiak akik nem még aznap este vízszintesen szeretnének tangózni, hogy vergődnek, hogy egy szót kicsikarjunk belőlük, cserébe élőbe a lőtéri kutya nem nézne rájuk. Nagyon kiábrándító ez az egész. Nem tartom se csúnyának magam, megvan az egzisztenciám, iskolám amivel soha nem flexelek és senkinek sem kell, hihetetlen. Tényleg ennyire magasra nőttek az igények? Vagy csak a látszat kell mindenkinek. Persze messzemenő tanulságot nem vonok le belőle, kis esetszám ez...
2022. ápr. 18. 14:04
 29/35 anonim ***** válasza:
71%
Akkor próbálkozz élőben. Minden helyesebb fiú ismerősöm azt mondja, hogy ezek a filteres Tinder meg insta picsák élőben úgy néznek ki, mint Quasimodo és lóg a kapanyél a szájukból. Keress olyat, akit meglátsz, tetszik és van kisugárzása és kezdj neki udvarolni. Vagy járj el valahova (tánc, sport stb.), ahol vannak csajok és ha még bejelölöd Fb-on és utána írsz neki, az is kevésbé gáz, mert legalább már láttad élőben.
2022. ápr. 18. 14:09
 30/35 anonim ***** válasza:
56%

"Keress olyat, akit meglátsz, tetszik és van kisugárzása és kezdj neki udvarolni"

lányként ezt aztán nagyon könnyű mondani. te amúgy hány pasinak kezdtél el udvarolni? ja hogy egynek sem

2022. ápr. 18. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!