Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a lányok miért ilyenek? Mintha nem az ő döntése lenne, hogy jobbra húz, még nekem kell örülni ha egyáltalán válaszol.
Most lett elegem a tinderből. Kb. 1000 jobbra húzásból ( igen , én próbálom keresni a szépet minden lányban, képes vagyok áldozatot hozni, mindenki tele van hibábal mint én) jön kb. 10 match / nap. Ebből 8 nem válaszol, hiába találok ki frappáns, ötletes , vicces beköszönést ami sokszor nem könnyű 0 megadott infóval (szintén itt bióban sírnak a legtöbben ha meccselünk írj is rám :DD ok). A maradék 2-ből harapófogóval kell kiszedni 1-1 odahányt félmondatot ékezet nélkül, mintha valaki kínvallatná őket. Ide nem ismerkedni járnak fel emberek? Komolyan nem értem. 3 hét alatt kb. 50 meccsből aminek 80%-a kamu , vagy insta like gyűjtő 1 értelmes beszélgetés alakult ki. 1 ...
27F
Sajnos ezeknek a "társkereső" oldalacskáknak ez a hátránya.
A csajok szemszögéből lehet, hogy unalmas napi 1000 üzenetre válaszolni, míg a srácok folyamatosan reménykednek, hogy egyáltalán sorra kerüljenek. (Idő, idő, és még több idő... pazarlás.)
Amúgy gondolom, hogy te is törölheted az adott csajt, ha nem mondjuk nem válaszol neked egy bizonyos ideig. (Kitűzöl magadnak egy 1 hetes intervallumot. Ha addig nem válaszol az üzenetedre, akkor neki bye-bye...)
Élőben ezért is jobb a dolog, mert legalább gyakorolni is tudod az ismerkedést... :,D
Egy valahogy kinezo lany kap 1000 felkerest egy nap. Mennyi eselyed van?
A tinder es tarsai nem tarskeresok hanem tarstaszitok igazabol.
Sokan nem is usmerkedni akarnak csak az insta oldalukat reklamozzak.
Erdemes lenne feltenni a kerdest nekik itt :)
Miert ne kaphatna 1000 et? Ha csak 300 at kap azzal ki vagy segitve?
Van e ertelme? Ez koltoi kerdes volt gondolom :) persze. Lottozni is van ertelme nem?
Nem erted, de forditsuk meg a helyzeted. Jo pasi vagy, bejossz a csajoknak, van 50-60 matched naponta, jobbnal jobbak. Elkezdesz beszelgetni 1-2 vel egyszerre, de masnap megint van ugyanannyi match megint jobbnal jobb csajok. Megint elkezdesz kettovel beszelgetni de a tegnapiakat hanyagolod mert ezek jobbnak tunnek. Es igy tovabb es igy tovabb. A csajok akivel “egymasra talaltatok” ugyanezt fogjak gondolni az egeszrol amit te most :)
Mas kerdes ha egy csaj dugni akar az biztosan fog , ellentetben veled :) sajnos ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!