Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismama vagyok, a...

17 hetes kismama vagyok, a hasam jobbra húz, miért? - bővebben lent!

Figyelt kérdés
Első babát várjuk, néhány napja reggel arra ébredtem, hogy háton fekve a köldököm alatt félúton kidudorodik a hasam, de határozottan a jobb oldalt. Eddig semmi nem látszott sem fekve, sem állva. Azóta minden reggel erre ébredek, sőt ha napközben lepihenek, a pocak azonnal kezd dudorodni, mintha a méhem kicsit megemelkedne. Viszont ha felállok, eltűnik. Ilyenkor már a babó látszik? Minek hatására kezdett el egyik napról a másikra így látszani? Nem korai még? Miért húz jobb oldalra? Állva még mindig semmi nem látszik. Tudom, buta kérdés, ezért is inkább tapasztaltabb anyukákhoz szólna a kérdésem, akik nem szólnak le, mert tudják milyen amikor az első babát várjuk és mindenre magyarázatot keresünk :D
2019. szept. 29. 23:15
 1/4 A kérdező kommentje:

Csatolok képet is róla :)

[link]

2019. szept. 29. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen a baba az:-) az elhelyezkedés miatt van és nő a méhed...azért jobban jobb oldalt mert oda kucorodik/nekem a második baba érezte magát jobban ebben az időben azon az oldalon/ ...állva nekem sem volt olyan feltünő de háton fekve kidudorodott az egész mivel jobban, 'elterül' a hasam..ne aggódj nem egyik napról a másikra látszik csak mostmár úgy helyezkedik hogy jobban látható, lehet eddig középtájt lébecolt, de még bőven van helye addig mindig máshol fog dudorodni 'hirtelen'..lassan félidős vagy most fog csak igazán elkezdeni látványosan nőni:-)hidd el lehet magadon nem tűnik fel/mert sokat nézegeted:-D/ de másnak már látható pl akivel nem napi szintén találkozol:-) boldog babavárást
2019. szept. 29. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Reggelente, vagy mozgástól néha nekem is megkeményedik és így kidudorodik, sőt még jobban, mert nekem már 21. hét és az utóbbi 3 hétben kezdődött az igazi gyarapodás. :)

Ha nem is a baba konkrétan, de a növekvő méhed, méhlepény. Attól is függ, hol tapadt. Nekem elülső falon van a lepény, így nem annyira rajzolódik ki, mikor egy nagyot rúg a bébi. :)

Állva gyengébbek a körvonalak, de pár hét és szép kis pocakod lesz. :)

2019. szept. 30. 18:29
 4/4 A kérdező kommentje:

De jó! Szuper tudni, hogy így növöget már. :)

Melső falon tapadt meg, viszont sokan állítják, mivel vékony vagyok, hamarabb fog látszani és érezni is biztosan fogom már a 20. hét előtt. Nos, a mai nap 3-4x éreztem, mintha egy ér ugrálna pont ott, ahol a baba van. Egyenlőre a határozott "rúgás" érzés még várat magára, de szerintem ezek az apró jelek is tőle jönnek. :)

2 nap múlva megyek ultrahangra magándokihoz, mert nem tudok várni a 20. heti genetikai ultrahangig, muszáj látnom Őt. Vajon kiderülhet most a neme? Legutóbb törökülésben sziesztázott, eltakarta magát. :(

2019. okt. 1. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!