Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen a lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen a lányok miért ilyenek? Mintha nem az ő döntése lenne, hogy jobbra húz, még nekem kell örülni ha egyáltalán válaszol.

Figyelt kérdés

Most lett elegem a tinderből. Kb. 1000 jobbra húzásból ( igen , én próbálom keresni a szépet minden lányban, képes vagyok áldozatot hozni, mindenki tele van hibábal mint én) jön kb. 10 match / nap. Ebből 8 nem válaszol, hiába találok ki frappáns, ötletes , vicces beköszönést ami sokszor nem könnyű 0 megadott infóval (szintén itt bióban sírnak a legtöbben ha meccselünk írj is rám :DD ok). A maradék 2-ből harapófogóval kell kiszedni 1-1 odahányt félmondatot ékezet nélkül, mintha valaki kínvallatná őket. Ide nem ismerkedni járnak fel emberek? Komolyan nem értem. 3 hét alatt kb. 50 meccsből aminek 80%-a kamu , vagy insta like gyűjtő 1 értelmes beszélgetés alakult ki. 1 ...

27F

2022. ápr. 16. 11:02
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Úgy értem 80%-a a kamu ami kb. 50 meccs. Persze a számok lényegtelenek.
2022. ápr. 16. 11:03
 2/35 anonim ***** válasza:
93%
De ha ezt te is belátod, akkor miért erőlteted? És az a baj, hogy miattuk ítélik el az összes nőt.
2022. ápr. 16. 11:16
 3/35 anonim ***** válasza:
83%
Átérzem a frusztrációdat, lányként tényleg nagyon más tapasztalat egy-egy ilyen társkereső, mert könnyebb sok figyelmet kapni úgyis ha semmit nem teszel, ezért sokszor tényleg olyan érzés mintha nem lenne súlya az egésznek. Persze ettől még nem oké visszaélni a helyzettel és ignoránsan vagy flegmán viselkedni, de sajnos ebből fakadóan sok emberből ezt hozza ki. Ez a társkeresőkkel szerintem ilyen általános probléma, hogy bizonyos emberek olyan attitűddel állnak hozzá másokhoz, ami a való életben teljesen vállalhatatlan lenne.
2022. ápr. 16. 11:16
 4/35 anonim ***** válasza:
79%
#3-as: Egyet értek csajként, komolyan nagyon sajnálom már a pasikat... Aki normálisan állna hozzá, annak is már elmegy a kevde az egésztől.
2022. ápr. 16. 11:19
 5/35 A kérdező kommentje:
True. Nem amúgy "2/3" nem ítélek el senkit, és magam részét sem vitatom el, csak fura, ennyire más a célunk ezeken az oldalakon. Tisztelet a kivételnek vannak nagyon korrekt lányok az oldalon, nem jövök be neki, de tiszteségesen időben megmondja, válaszol stb. ez korrekt. De legtöbben csak mint muskátlit az ablakpárákányban tárolnak a meccsek között. Nekik írom ha nincs kedved beszélgetni törölj már, de még az se. Meg se nyitják az üzenetet...
2022. ápr. 16. 11:20
 6/35 A kérdező kommentje:
3-4/5 Nekem csak az online ismerkedéstől ment el, inkább élőben próbálkozom.
2022. ápr. 16. 11:21
 7/35 anonim ***** válasza:
38%

Az ilyen regisztrációkat is valami IQ teszthez kötném. Bár sokan amúgy tök intelligensek és nem is ostobák, de ha legalább annyi energiát fektetnének a normális társkeresésbe, mint az ökörködésbe, már rég lenne kapcsolatuk (akár komoly, akár alkalmi).

25/N

2022. ápr. 16. 11:22
 8/35 A kérdező kommentje:
Sajnos igen 7/7 , egészen más a motiváció a két nemnél. Ha ezt tudom, úgy is állok neki. Továbbra is tűt a széna kazalban.
2022. ápr. 16. 11:23
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján, élőben tényleg jobban jársz :)
2022. ápr. 16. 11:23
 10/35 A kérdező kommentje:
Ugyanitt badoon, ugyan azokkal a fotókkal és szöveggel. 0 meccs ! 0. Fura :DD
2022. ápr. 16. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!